Frisk luft och kampsport.

Hej vänner,


Hoppas att ni mår bra! Här är allt fint. Jag ska inte klaga. Trots att jag ibland önskar mig två tre timmar till på dygnet. Det är mycket nu. Många saker att bolla, så försöker hålla strikt på prioriterings ordningen. Jag är en person som måste bocka av mitt shit liksom. Gör listor som jag kan bocka av på. Då blir det mesta gjort. Förstår inte människor som har allt i huvudet. För mig skulle det aldrig fungera. Mitt huvud är inte tillräckligt strukturerat.

Håller på att jobba med bilderna till "Vid din sida". Den 1 maj hålls det en insamlingsgala på Café Opera. Och Creative soul media kommer att donera två bilder som ska auktioneras ut. Teamet bakom organisationen arbetar verkligen för en förändring för Stockholms äldre hemlösa. Och dethär är vårt bidrag till att stödja organisationen. Det har varit lite utmaning att fota till detta. Mycket på grund av ljusförhållanden och framförallt integriteten. Det sista är något som jag värderar högt och som ska tas stor hänsyn till. Kl idag. Som inte drar sig för att slita fram mobilkameran så fort dom ser en olycka eller en person som råkat illa ut. Jag föraktar dessa personer så mycket. De som hellre filmar än hjälper. Jag kan bara minnas förra sommaren, då en kvinna blev knivskuren i Björns trädgård. Jörgen som var där, försökte hjälpa kvinnan som blödde från sin mage. Medans andra människor stod och filmade. Fasiken. Vad jag föraktar er.

Vi drog till Hellas igår. Packade en picknick och drog ut. Tror alla behövde luft. Bara få andas lite skog kan verkligen göra mycket för själen. I Hellas var det mycket folk. För några spänn kan man hyra bastu där. Värma sig för att sedan kliva rakt ner i vattnet. Skönt. 

Sanna kom över igår. Hamburgerbuffe och UFC kväll. Reza Madadi och Lina Länsberg på kortet, och human sändningstid för en gång skull. Därefter var det boxning från Malmö och avslut med Golovkin versus Jacobs från Madison squere garden. Kampsport bonanza för hela slanten.


Så bra helg har det varit. Bara massa skönt häng, slappande och god mat. Försökt att koppla bort så mycket som möjligt. Bara försökt vila ut för en gång skull.

Idag var det söndags sparring med lejonen. Dom är så duktiga! Hård vecka är lika med hård sparring. Det blev många tuffa ronder. Längtar tills morgonens träning. Har en nytändning med thaiboxningen och det är så roligt. Stämningen och energin är topp och jag längtar till nästa pass. Ligger i min säng och kollar igenom alla matcher från natten igen. Co main event var helt sjukt bra. Så imponerad.

- Puh!

Creative soul media har en blogg. Creative soul stories. För er som inte sett den. Välkomna in och kika. Vi kör lite bakom kulisserna. Tjongar lite vacker konst och bara bjuder in till vår värld. Checka länken här nedan.


http://creativesoulmedia.org/creative-soul-stories/

Jag ser mycket fram emot nästa vecka. Schemat är späckat men jag ser verkligen fram emot det. Nu ska jag kolla på Golovkin en gång till. För er som älskar boxning. Detta är en stilstudie i boxning. Vilken sjukt duktig fighter. Vi ses snart vänner.


Kram

Jenny