Full fart framåt. (På ett ben, men ändå..)

Hej mina vänner,

Hoppas att alla haft en fin dag! Min dag var ganska lik min igår.
Finns några saker man verkligen inte reflekterar över fören man går på kryckor. En av dem är hur många gånger man egentligen går på toa om dagen. Och hur omständig en sån vardaglig sak kan bli med kryckor och en högst osmidigt benställning. Första gången jag skulle sätta mig på toan så höll jag på att trilla av. Vilket kanske hade varit kul.. (eller kanske inte). Nu har jag liksom förlikat mig med tanken av kryckhoppande de närmaste veckorna. Och toalettekniken har blivit klart bättre. 

Ett ben, fyra kryckor.

Drog till Intersport. Köpte på mig ett antal mjukis byxor. Enda plagget som är bekvämt att ha över otrosen, samt är det enda par byxor jag kan sätta på mig själv typ. Jörgen hjälper mig så mycket. Utan honom hade jag varit helt körd. Inte helt förlorad. Men saker hade varit klart mycket mer omständigt. Tack älskling. 

Hit the gym.

Lovade ju mig själv att hålla fast vid mina rutiner trots knät. Lätt att fastna hemma med ett fat med muffins. Bara för att det är bökigt att ta sig ut. Har funkat okej hittils. 

No gluten, no sugar muffins. 

Åkte ut till Jörgens jobb i veckan. Lagom till att få smarrig lunch och lite ögonvila på stans snyggaste kock. Den mannen alltså. Och hans mat. Svårslaget.

Smarrig lurre i köket.

Imorse höll jag pass på klubben. Eller jag satt mest och pekade på dom med mina kryckor. Svårt att instruera, utan att kunna visa. Fast det gick bra ändå. Fin start på dagen. 

God morgon.

Gled förbi jobbet för att fixa med försäkringskassan papper och sånt. Har aldrig varit sjukskriven (har knappt varit sjuk). Så allt känns bara förvirrat med papper hit och intyg dit. Förbi favorit hörnet (The juice Corner) när man ändå var på språng. Räksallad och påfyllning av ny energi. Bästa stället i stan. 

Omnom..!

Ovanligt att ha så mycket "ledigt". Härom morgonen fastnade jag kvar på klubben. Min vän Angelique är en grymt duktig boxare. Och börjar sin träning strax efter vår. Hade med mig kameran, så passade på att plåta lite. Om boxning inte är en vacker sport. So say.

Skugga.

Ska försöka lägga undan pengar denhär månaden. Så jag kan köpa ett nytt objektiv nästa lön. Det som sitter på min kamera nu är jätte bra för porträtt. Dock mindre bra för kampsport. Fick ändå några bra bilder. Klart nöjd!

Bag work.

Efter träningen drog vi och fikade. Pratade skit och drack dyra juicer. Skönt häng som inte blivit av på det senaste året. Kanske kommer mitt sociala liv få ett uppsving nu när jag är enbent och sjukskriven. Jag hoppas verkligen det.

Vackra boxare!

Börjar vänja mig vid att situationen är som den är. Att jag inte kommer kunna boxas på ett litet tag och att många saker kommer kännas jobbigt och orättvist. Från onsdag efter operationen till fredagen var jag en riktig häxa. Och jag tycker synd om både Jörgen och Liana som fick del av min extremt dåliga energi. För efter operationen var jag så arg, ledsen, besviken och frustrerad. Hade sjukt ont i knät. Och det enda alla verkade prata om (kändes det som) var thaiboxnings SM. Pallade inte att ens att lyssna till en början. För mycket ångest, för mycket sorg över att inte ens få ställa upp. Trots att jag tränat som en häst. Varför jag liksom? Jörgen fick ta mycket skit domdär dagarna. Inte alls bra. Och jag fick verkligen be om ursäkt till honom. Hundra gånger om. Ibland undrar jag hur han står ut med mig. 

Jag kan om jag vill. #gymselfie

Efter det bestämde jag mig. Negativitet och ilska kommer inte ta mig någonstans. Och kan man ändra sin attityd så måste man. Om inte annat för att slippa sova på balkongen kommande veckor. Gjorde upp ett träningsschema och googlade styrketränings forum efter övningar. Spenderat denhär veckan med att prova dem. Vad kan jag göra och vad kan jag inte. Har varit kul. Det kommer bli bra.

En kväll på IKEA.. Tittut!

Resten av veckan ska jag ta det sjukt lungt. Har nog gått lite för mycket med knän de senaste dagarna. Det gör inte speciellt ont, men det blir helt ömt om jag belastar det för mycket. Trappor är värst. Det dödar. Dags att kasta sig i sängen mina vänner! Sov gott!

Kram

J