Them beautiful tattooed guys.

God kväll mina vänner,

Hoppas att alla haft den bästaste helgen. Himmelen öppnade sig i eftermiddags. Höll på att dränka hela staden och alla dess invånare. Början till Apokalypsen eller bara naturens sätt att ge alla blommor en extra liten dusch efter senaste dagarnas värmebölja. 

Vi sparrades idag. Hade en ganska skön positiv känsla när jag vaknade imorse. Typ som att dethär skulle bli den bästa dagen på länge. Ganska nice. Det blev det. Bästa dagen på länge. Gick helt okej på sparringen. Gav lite däng och fick ta emot lite. Ge och ta handlar det om. Idag blev det mycket ge och ta. 

Onechai Muaythai

Pausade lite efter passet. Fotade nästa grupp som sparrades. Svårt att få fokus, fånga ögonblick och action på samma bild. Älskar utmaningen. Min nya favorit är porträtt bilder. Vill typ rada upp alla jag känner och älskar. Fota dem i snygga porträtt. Helt sjukt fint.

Vackra Mitra.

Hängde med Jörgen hela eftermiddagen. Helt mosade efter träningen drog vi till Pong. Dödade buffén och skapade årets 2.0 matkoma. Så sjukt nice. Fotade lite till när vi hängde på stan. Kanske kommer jag få en smocka snart. För att jag inte kan sluta plåta honom. Fotogenik som få. Svårt att ta en dålig bild.


Eldar Paulo Santo.

Jag är helt hooked på fotografering. Tänker på saker jag vill plåta. Hur jag ska göra för att bli bättre på tekniken, på att se ljus, vinklar, allt. Jörgen säger att jag ska sluta lägga så mycket press på mig själv. Låta glädjen jobba istället för att tänka så mycket teknik. Han har rätt. Helt klart. För det är bara en hobby och en nyfunnen passion. Vore synd att låta teknik tänk och prestations ångest döda den.

Them beautiful tattoos

Hängde på gräsmatta ikväll. Jag med min kamera. Jörgen med sin vän Larry. Tur att man omger sig med det tatuerade folket. För det gör sig galet bra på bild. Black and grey speciellt. Awsomeness.


Kompisarna.

Haft en superbra helg. Tränat, ätit grym mat, hängt med fina människor. Blivit utsatt för en halvt fördomsfull kundtjänst kassör. Som kanske inte visste bättre men blev helt till sig när han såg att jag hade en (lånad) Pantera t-shirt på mig. 

Han: -Wow..! En thai som lyssnar på Pantera..?!
Jag: -Nää.. Det är inte min t-shirt. Jag har bara lånat den. 
Han: -Aha.. Okej. Jag som bara trodde att ni lyssnade på Job-2-Do..

Förutom att jag ytterligare en gång blev "thai". Så blev jag dessutom en sån som lyssnar på Job-2-Do. I'm still processing this..

Imse vimse.

Nästa vecka blir mycket jobb, mycket träning och mycket fotande. Fick låna ett objektiv av Jörgen som jag är helt förälskad i. Mycket ljuskänsligare än det jag har och ger klart bättre möjligheter att ta porträttbilder. Helt grymt. Jag är kär.❤


Beautiful face.

Dags att gå och lägga mig snart. Upp tidigt imorgon för träning med bästa Clara. Vi ses snart mina vänner. Sov gott!!

Kram 

J