Kärlek och morfar!

God kväll mina vänner,

Hoppas att denhär dagen varit fin! Får bli en kortis ikväll. Imorn behöver jag vara uppe tidigt. Lämna tjejerna, sen vidare till klubben. Ska spela in en sak till en tv grej. Så det är verkligen inte läge att komma som en zombie. Och det är inte läge att jag ser plufsig ut heller. För det handlar om sportkläder, och magen måste visas. Håller andan. 

Train hard!

Jag borde verkligen sova snart. Min sömn är helt fucked up. Vaknar på nätterna och kan inte somna om. Drömmer konstiga saker. Och när det väl blir morgon. Så kommer jag inte ur min säng.. Går som i en dimma hela dagen. Det funkar inte. Inte i längden iallafall. Katastrof.



Superstar!

Vi fick middag hemma hos min pappa ikväll. Som en skänk från ovan skulle man kunna säga. Jag var så trött idag. Tog helt slut på morgon passet. Sen höll det i sig resten av dagen. 

Indra krigarprinsessan

Min pappa hämtade upp tjejerna från skolan. Så skönt. Hann fixa lite grejer på stan innan vi åkte till min pappa. 



Kollade min armbåge härom dagen. Drog nitlotten när min bästaste läkare var på kurs. Han är grym! Hjälper mig med allt. Fixar och trixar så jag alltid får bra grejer. Kom dit. Så fick jag någon Agda jag aldrig sett förut. Och efter att först försökt förklara vad jag håller på med. Boxning, slag, knän, sparkar och allt det där. Så klämde hon lite på armen. Och sa "Ahaa.. Thaiboxning. Är det alltså en idrott du håller på med..?" Då var jag tvungen att bita mig lite i läppen.. "Ja. Man kan kalla det en idrott.." Sen gick jag därifrån. Med några konstiga tabletter och ett par remisser. Tack och hej leverpastej. 

Hos morfar!

Fick till och med hjälp med Indras läxor ikväll. Matte med morfar och läsläxan. Det känns som att det är ett stort ansvar när tjejerna kommer hem med läxor. Som en ny period. För det ska förhöras och kontrolleras. Kommer behövas min uppmärksamhet. Även om läxorna inte är så avancerade än så länge. Så känner jag ändå, att ju äldre dom blir. Destå mer insatt kommer man behöva bli. Lite läskigt. Tänker bara när dom kommer hem med läxor i Matte C. Då kommer det bli lite krångligt.

Indra och morfar

Imorgon ska vi ut och äta med jobbet. Lite som en personalfest. Kommer bli kul. Förhoppningsvis kommer det inte spåra ur, som det brukar när vi gör saker med jobbet. Då grabbarna ska upp tidigt och åka till Fitnessfestivalen i Göteborg. Men man ska inte hoppas på för mycket. De senaste gångerna har varit nära katastrof. Roligt men ganska sjukt på många sätt. Återkommer med resultatet..😊

Dags att sova mina vänner!

Sov gott!

Kram

J