Sommar stanna för alltid.

Hej mina vänner,

Hur mår ni? Hoppas att dagen varit superfin! Njuter av sista dagen av min semester. Den allra sista dagen. Hjälp! Har gått så fort. Lite för fort om man frågar mig. Spenderade veckan hos mamma i Lervik. Jörgen ville så gärna åka ut och röja med trädgården. Och jag ville bara bort från stan. Umgås med min mamma och bara ta det lungt.

Denhär semestern har varit helt perfekt. Det har verkligen funnits tid för allt. Även om vi oftast är hyfsat överens. Så har vi har turats om att bestämma hur tiden ska spenderas. Det är viktigt för balansen. Jag har tränat lite mindre och verkligen prioriterat umgänget med familjen. Har känts bra.

Igår firade vi Internationella vänskapsdagen. Visste ni att det fanns en sån? Jag har flera fina vänner i min närhet. Människor jag litar på, uppskattar och älskar med hela hjärtat. Det är få förunnat och jag känner mig så lyckligt lottad.

Av alla vänner finns det ändå en person som står ut från mängden. En person som alltid finns där. Redo att lyfta, redo att trösta. Som alltid ser till mitt bästa och som jag vet skulle finnas där även om jorden gick under. Får mig att skratta, även när jag är superarg. Och som vet hur jag mår, innan jag ens känt efter själv. För han vet mig och han känner mig. Utan och innan. Och jag får somna med honom varje natt. Vakna till domdär blåa ögonen. Så tacksam att han vill dela sitt liv med mig. Den coolaste, snyggaste och bästa vän jag har.

Igår var en superfin dag! Mötte Serhan på morgonen för ett sjukt bra boxningspass. Mycket teknik och fotarbete. Slipa, slipa, slipa. Det är fokus nu. Svårt tycker jag stundvis, när känns det som att jag har två vänster fötter. Snabbhet är grunden i det hela. Det har man förstått. Så vi ränner fram och tillbaka i agility stegen. Försöker hålla tungan rätt i munnen så gott det går.

- Opa!

Finaste Sanna kom över med en försenad födelsedags present. Ett presentkort på Trädgårdshuset i Skarpnäck. Dom som känner mig, vet att jag älskar blommor och växter. Har adopterat plantor av grannar. När dom varit nära att åka på soptippen. Älskar att plocka sticklingar från plantor och se dem växa sig starka. Jag mår så bra och blir så lugn av att pyssla om våra växter. Det finns forskning på den positiva effekten av att ha mycket gröna växter hemma. Jag tvekar inte en sekund på det.

Så igår tog vi cyklarna bort till Skarpnäck. Fyllde min cykelkorg med växter. Hittade en stor röd blomma som jag aldrig sett tidigare och ett par krukor med små knubbiga "bergsväxter". Vet inte riktigt vad dom heter, men har sett dem planterade på ställen med mycket sten/berg. Hemma fick dem nya fina krukor och massa kärlek. Blev så jäkla fint. Och denhär asiaten kunde inte vara lyckligare!

För någon vecka sedan fotade jag Isam under en morgonträning. En spontan grej, då jag råkade ha kameran med mig just den dagen. Isam är så extremt snabb. Så explosiv och helt galet teknisk. Fota kampsport är svårt. Mycket på grund av all rörelse. Isam dansar med säcken. Kontrollerar den från alla vinklar. En fighter och hans universum.

Tillbaka till jobbet imorgon. Kanske dags att sova snart då. Suck. Skulle ljuga om jag sa att jag inte hellre hade velat ha en vecka till ledigt med J. Det kommer bli skönt ändå. Rutin människa som man är. Har den grymmaste matlådan peppad och känner mig tankad med ny energi. Kommer bli fint!!

Vi ses snart mina vänner.

Kram

J