Flow.

Hej mina vänner,

Hur mår ni alla? Haft en fin helg hoppas jag! Min var fullt upp. Från början till slut. Och jag tror att min energi tog slut just just nu. Städade lägenheten ikväll, tvättat och vattnat blommorna. Ville verkligen börja nästa månad med ett rent och fräscht hem. Januari var katastrof. På just alla dem tre planen. För mycket av allt bara. Nya tag i februari. Känner mig redo.

Specra. Äntligen!

Tände Palo Santo och slängde mig i soffan. Fötterna på bordet och Spectra på tv. Jag älskar James Bond. Kan absolut säga att jag är ett riktigt fan av dessa filmer. Speciellt dem med Daniel Craig. Detta ska vara hans sista film som James Bond. Undra vem som kommer bli nästa? En svart man har jag hört ryktas. Vem?

Palo Santo. Ren energi.

Lördagens schema slog alla rekord. Uppe med tuppen för att hålla två PT pass innan jobbet. Började morgonen med att somna på bussen och missa min station. Kom till Slussen och möttes av lite kräk, tre fyra Mc Donalds påsar, lite matrester, flaskor och annat. Såg ut som råttor varit framme. Tyvärr är det inte så. Eller är det så? Jag har så svårt att fatta hur människor kan vara så grisiga. Fick dom ingen uppfostran när dom var små. Eller var fylledimman så tjock att dom såg sin rätt att förvandla en allmän plats till en jävla soptipp?

Sopstation Slussen.

Två PT pass, fira JABB.SEs födelsedag. Födelsedagskalas för finaste Clara och utbjuden på dejt med den fina mannen. 

God morgon.

Försöker alltid att vara i god tid till mina PT pass. Gjorde sällan det tidigare, men har insett hur viktigt det är att värma upp. Även innan man ska hålla pass. 
Ibland sparras vi riktigt många ronder och jag har känt att det kanske inte superbra att hoppa rakt på sparring helt ouppvärmd. Speciellt inte jag som är världens stelaste person.

Förberedd och klar.

Det blev ett riktigt bra pass med min champ. Vi höjer ribban lite för varje gång och i lördag satt sparringen riktigt riktig bra. Det fanns ett flow som var helt naturligt och saker vi övat på kom automatiskt. Då blir man glad. Får så mycket energi och går från klubben med ett fånigt leende på läpparna. 

Champ!

Från klubben till jobbet. I lördags firade vi tio år. Stor dag. Mycket folk. Tävlingar, goodiebags och stor rea i hela butiken. Tänk att jag jobbat där i fem år. Det är galet. Vad tiden gått fort. 

Grattis JABB.SE

Mötte upp J efter jobbet och drog till vidare till nästa kalas. Det finns en dag per år som man verkligen inte vill missa. Den dagen är Claras kakalas. Dagen infaller oftast  i samband med en födelsedag. Och just idag är det Claras födelsedag. Så det skulle firas. Alla fina människor var samlade hemma hos familjen Wetz. Så mycket kärlek å så många smarriga saker att äta. Tacksam att jag får ha alla denhär underbara personerna i min närhet.❤️

Superkvinna.

Har längtat till studion hela veckan. Inte haft någon tid alls att vara där. Så jobbigt när man bara vill vara där hela tiden. Mötte upp J efter träningen idag. Plockade upp två glutenfria pizzor och slank ner till studion. Tände ljus och satte på lite soft musik. "Gortoz a ran" är favoriten just nu. Njöt av lugnet, av värmen och sällskapet. 

❤️📷
Spenderade resten av eftermiddagen med att experimentera med ljus. Fotade roliga bilder på oss själva, garvade, blixtrade och lät den kreativa energin flöda.

Going blind in. 3..2..1...📸

Det var fullt hus i källaren imorse. Hade en skön känsla i kroppen. Var så sugen på att sparras. Idag gick det riktigt bra. Fick ut det jag ville. Och hade sjukt bra energi, trots den hektiska lördagen med ett par timmars för lite sömn.

Söndags krigare!

Nu ska jag kolla klart på filmen mina vänner. Den har några läskiga scener denhär filmen, helt klart. Brrr.. Kommer få mardrömmar. Vi ses snart mina vänner. 

Kram

J