Train, sleep, eat....

Hej mina vänner,

Hoppas att alla mår bra! Haft en skön helg. Fått sol på er nu när våren äntligen är här på riktigt. Jörgen ropar på mig från andra sidan lägenheten. Älskling.. Du måste kolla din messenger nu nu nu. Det är viktigt. Okej. Jag vet inte om bilden är ett tecken på kärlek eller vad det är. Dethär är iallafall mannen i mitt liv...

Yes.. #bajsselfie

Haft en sjukt bra helg! Lördagen var fullspäckad från morgon till kväll. Startade på Onechai för Figge-dödar-Jenny-innan-tuppen-vaknar-lördag. 


Bring it on.

Provat att springa lite i veckan. Bara femton tjugo minuter för att testa knät. Gått bra. Även om farten var rätt låg och lutningen nästan ingen alls, så var det ett skönt steg påväg tillbaka. Snart. Träningsvärkens mamma kom dock och hälsade på efter min lilla löptur. Mon dieu. Och jag blev verkligen påmind om att det var tretton veckor sen jag sprang sist..

Figge i högform.

På snigelben gled jag vidare till jobbet. Hängmörad som en entrecote efter passet bad jag till odin att inte skulle somna på jobbet. Det gick bra. Många trevliga kunder kom och höll mig vaken. 

Bästa energin.

Jörgen gled förbi jobbet med sin nya cykel. Vi kallar kollektivtrafikens "morgonrusning" för ormen. För alla människor bildar en orm som ringlar fram varje morgon. Vi ser knappt på varandra tunnelbanan längre. Varannan människa tittar ner i sin telefon. Stirrar och skrollar på sin skärm. För ingen vill egentligen vara där. Morgonrusningen är en transportsträcka. En döende orm. Jörgen klarar inte av den. Han blir sjuk på riktigt. Åkte och köpte en cykel i lördags. Blev så glad. Nu ska han cykla till jobbet. Slippa ormen. Så glad för hans skull. 

Lycklig kille.

Tillbaka till klubben efter jobbet för att hålla privat träning med min champ Åsa-Helena. Grymt pass med bra energi! Sjukt nöjd! 


F%#*ucked up trött. 

Min mamma hade två biljetter över till Dramaten och Shakeapeares "Trettondagsafton". Så i fredags bytte vi träning mot lite kultur och en välbehövlig dejt. Jag tycker om teater och jag tycker om Shakespeare. Tycker dock bättre om när dialogen får hålla/ ha sitt ursprung istället för att skriva om den och göra den mer "modern". Och att låta skådisarna improvisera fritt stundvis blev mest bara konstigt. Annars var det en grym föreställning. Stundvis briljant.

Snyggaste killen vid min sida. 

Grym kväll blev det. Kul att komma ut lite efter att spenderat mycket tid i grottan denhär veckan. Knappt sett Jörgen, då vi nästan gått om varandra i veckan. Älskar att gå ut med honom. Tänk att jag fångat stans snyggaste kille.

Friyay!

Sju thaipass, två fyspass och en jäkla massa rehabpass denhär veckan känns verkligen i kroppen. Inte på ett dåligt sätt. Snarare tvärt om. Kroppen börjar känna igen sig själv igen. Har saknat att kunna träna ordentligt. Håller fortfarande tillbaka mycket. Order från sjukgymnasten och läkaren lyder fortfarande att ta det lungt. Jag lyder. Tänker inte utmana ödet. 

Mycket muskler på liten yta.

Idag var det söndagssparring i vanlig ordning. Hade en väldigt noga plan för min sparring idag. Skulle göra dethär och dethär. Öva på domhär grejerna osv. Har alltid tre saker nedskriva inför varje pass. Saker jag ska göra på passet. Tex köra två ronder skuggboxning southpaw eller fokusera på att hålla ner hakan när jag slår kombinationer. Tre saker som en liten uppgift. Det är bra. För det håller en hela tiden fokuserad. Speciellt när man tränar många timmar i veckan. Då kan det lätt bli att man bara glider ner och igenom ett pass, utan att egentligen reflektera över vad man tränat på. Då har man slösat sin tid. Försöker undvika det.  

Första löpning på tretton veckor. Check.

Idag var min plan lite svajig. Försökte verkligen köra mina grejjer, men fick inte upp något bra flow. Lite besviken. Konditionen är fortfarande en stor katastrof. Efter två byten idag var jag helt kokt. Fast det var roligt som sjutton. Så underbar energi nere i grottan. 

Mina systrar och lilla David.

Ser fram emot nästa vecka. Framförallt ser jag fram emot Paquiao vs Mayweather på lördag. Helt galen fight. Go Paquiao!!


Warriors of Onechai.

Dags för mig att sova snart. Ser verkligen fram emot nästa vecka. Vi ses snart vettja!

Sov så gott mina vänner!

Kram

J