Valborg!

Hej mina vänner,

Hoppas att alla haft en strålande fin dag! Upphackad vecka med Valborg idag. Varför kan det inte alltid finnas en ledig dag mitt i veckan? Skulle vara så nice! Började dagen som jag slutade den. På Onechai för lite thaiboxning. Två dagar kvar på min antibiotika kur. Så tar det jäkligt lungt med träningen. Jag har ingen stress. Skulle inte göra någonting bättre att börja träna för tidigt. Skuggboxning, stretching och lite säck. Sen var det att sitta och spana på mina bröder och systrar som tränade. Helt okej det också, även om jag hellre hade velat träna med dem.

Morning session.

Härom dagen var jag hos Li för behandling igen. Vi pratade en del om stress. Hur stress är den absolut bidragande orsaken varför min kropp fallerat på detta drastiska sätt. Alla är vi stressade. Vi ska hinna med så omänsklig mycket saker för att livet ska kännas nyttigt och värt. Och jag vet inte vad som är farligast. Att bara "köra på" och inte känna efter hur man egentligen mår. Eller att faktiskt gilla att ha många bollar i luften. Tycka om känslan att man klarar av allt. Och leva i en tillvaro som kanske inte gör någon avundsjuk, men gärna imponeras av. Dendär känslan att vara lite övermänsklig. Supermamman har somliga kallat mig. 

Glad efter behandling hos Li.

Denhär supermamman kraschade iallafall tillslut. Med buller och brak. Och nu efter nästan fem månader känns det äntligen som världen börjar bli sig lik igen. Största turen har jag haft. Som har en kille som är grym på att torka tårar. Grym på att ta tag i mig, när jag inte pallat gå ur sängen. Grävt upp mig när jag grävt ner mig. Lyssnat på mitt ältande, tröstat och peppat. Tackar honom hundra gånger om för allt.

Vi solar.

Idag är det Valborg. Carlos jobbar över och jag och tjejerna har en omröstning i demokratisk anda. Ska vi gå ut och försöka hitta en brasa? Mina tjejer känns ganska slöa. Och mamman också helt klart. Så vi avvaktar lite. 

Myser med Shirin.

Har verkligen tänkt över många saker de senaste månaderna. Hur man ska kunna leva och må bra. Hinna med allt man vill göra och allt man behöver göra för att livet ska fungera. Utan att gå in i väggen, så fort man drar upp en växel. Predikar alltid om att livet handlar om prioriteringar. "Allt handlar om prioriteringar...". Vet inte hur många gånger jag sagt det. Just nu vet jag inte riktigt vart jag har dem. Mina prioriteringar. Känns som att jag varit i en storm några månader. Lyckligtvis kommit ur helskinnad. Fast allt känns huller om buller. Dags att hitta tillbaka till mina rutiner.

Underbart mineral bad.

Åt mat på Govindas härom dagen. "Krishna" restaurangen vid Fridhemsplan. Länge sen jag var där, men dom har banne mig riktigt grym vegetarisk mat. För dem som diggar vegetariskt rekommenderar jag verkligen. Vackert!


Vacker mat på Govindas.

Efter jag ätit så kom min vackra unge och mötte upp mig. Nackdelen med att ha sina barn varannan vecka. Är att man knappt känner igen dem när man får dem. För de växer så det knakar.

Liana

Nu har jag babblat klart för ikväll. Hoppas att alla har en fantastiskt fin Valborg! 

Vi ses snart mina vänner,

Kram

J