Muaythai day.

Hej mina vänner, 

Hoppas att alla mår bra. Haft den bästa dagen. Sommaren gjorde comeback. Underbar värme. Helgen var fin. Hade dock hellre varit ute på templet i lördags, istället för att jobba. Hejjat på mina bröder och systrar som fightades. Två vinster och två förluster för oss. Och ett och ett annat tveksamt domslut verkade det som. Har inte sett någon av matcherna. Så jag vet inte. Hoppas få göra det i veckan. 

Fredagens hårflätning av Therese inför fight.

Jag och Figge hade en träningsdejt imorse. Sunday is Muaythai day. Idag blev det mycket sparkar och boxning. Drilla, drilla, drilla.. och så sparring såklart. Det var hur kul som helst. Även om jag nog åkte på lite stryk idag. Länkar en liten video nedan. (Från Instagram. Därav det lilla formatet..)


http://youtu.be/kdxADocHDwA

Terminstarten är i full gång i butiken. Så det är bra drag dessa dagar. I lördags var det i och för sig ganska soft. Lite vänner kom förbi och sa hej. Och på eftermiddagen ramlade Mohammed och Michel in. Röjde butiken och spred glädje. Det var trevligt.

Team JABB in the house!

Ser fram emot hösten. Så mycket skoj som händer. En hel del roliga MMA galor att gå på och som pricken över i kommer UFC i oktober. Bästa biljetterna har vi. Kommer bli så fett!!

Gunnar Nelson. I love you.

Vi har byggt om lite i butiken. Öppnat upp och släppt in ljuset. Det blev hur bra som helst. Och plötsligt känns butiken så mycket mindre instängd. Awsome.

Selfie från lilla butiken i Globen.

Kan med handen på hjärtat säga att jag varit helt av vägen med min kost denhär veckan. Ätit macarons på eftermiddagarna och kokostoppar påväg hem från träningen. Och på det glass och choklad på kvällen. Det är egentligen katastrof. Fast ändå lite sunt. För mig iallafall. För jag har aldrig kunnat göra det tidigare, utan att mått mentalt dåligt efteråt och velat kräkas. Säger inte att jag kommer bli en tjockis. Svulla kakor, istället för mat. Och det är inte heller tröstätande på något sätt. Bara ett litet sätt att få tillbaka mitt liv igen. Bryta ett mönster.

Middag i förorten

Hängde med Jörgen efter träningen. Chillade hemma hos honom lite, sen drog vi ut och fotade. Han är så jäkla nice och vi garvar så mycket tillsammans. Det är typ det vi gör. Skrattar sjukt mycket. Jag älskar det. Får mig att må bra.

Fotar fotografen.

På torsdag är det terapi igen. Längtar. För även om det är ett sjukt träningspass för själen. Så är det så befriande på något sätt. Har försökt att jobba på de uppgifter jag fick förra veckan. Det har gått sådär. Har mest funderat över medicinen jag fått utskriven. Tvekar och överväger.

Dags för mig att sova nu. Hoppas att ni sover gott. Vi ses snart igen.

Stor kram

J