Gör det du älskar.

Hej på er mina vänner,

Hoppas att ni alla mår bra. Hemma i soffan med magen full av fisktacos och snart också glass. För dem som inte vet vad fisktacos är. (Och det visste jag inte heller innan). Så är det chili och lime marinerad torsk. Sallad, fisk och vitlökssås i en taco tortilla. Bom faderullan. Himmelriket på en tallrik.

Key to happiness

Ett av mina nyårslöften detta år var att verkligen ta tag i mitt sociala liv. Träffa mina vänner. Inte bara på träningen eller som en profil bild på Facebook. Vill hänga i verkliga sammanhang. Prata om verkliga saker. I tisdags blev det frukost med min kompis Jojo. Hon är så cool. Har verkligen levt sitt liv till fullo. Hängde på Söder och pratade om livet. Det var så jäkla mysigt. 

Fin tjej.

Haft med mig kameran hela veckan. Älskar att bara att vandra omkring på stan. Titta på människor och plåta. Ibland fångar man något fint. Som boxningshandskarna på Urban Deli.

Handskar.

Lördagen var hundra procent som vanligt. Uppe i ottan för ett grymt PT pass med Åsa-Helena. Vi utvecklas hela tiden och för varje pass faller ytterligare en pusselbitar på plats. Det är grymt.

Min champ.

Drällde kvar på passet efter vår sparring idag. Helt slut. Hade inget val. Ville plåta lite på fortsättnings sparringen också. Öva lite vinklar och ljus. Blev några snygga bilder. Fixade dem lite när jag kom hem. Fick mitt kreativa behov tillfredställt.

Fokus.

I veckan blir det mer fotografering. Våren är på ingång. Och det ökar verkligen suget att fånga den på bild. Vårljuset är det finaste. Ska ta vara på varenda solstråle.

Clinch.

Lördagen var verkligen fullspäckad. Kom hem från jobbet och däckade som en sten. "Du kommer somna", sa Jörgen. När jag började bädda med täcken och kuddar i soffan. 

Mulle.

Vaknade till doften av Moule frites. Marinerade musslor och hemmagjord pommesfrites. Helt magiskt. Det var ungefär då jag insåg (ännu en gång) att jag är så extremt lyckligt lottad. 

Vänner, familj, träning, trygghet, glädje och kärlek. "Do what you love. Love what you do". Kan vara den enda sanna nyckeln till lycka.

Lycka!!!

Träffade upp Sanna och hundarna på en promenad ner till sjön. Det var hur fint som helst.

Bästa tjejen.

Spenderade en kväll i studion i veckan. Köpte med mat och åt middag där nere. Planerade framtida projekt. Vi har några saker på gång. Känns spännande. Älskar vår studio och jag älskar Creative soul media. Vi kommer ta det till en helt ny nivå. Håll utkik.


Dinner time.

Nästa vecka kommer bli dunder. Håller morgon passet imorgon. Då familjen Wetz är i London. Det ska bli kul. Förhoppningsvis kommer Rocky förbi också, så jag kan krama på henne. Då blir det alltid en fin fin dag.

Min bästa Rocky.

Tjejerna har sportlov nästa vecka. Ska verkligen vilja  hitta på något med dem. Något sportigt kanske? Får se vad det blir. Längtar efter dem.

Morgonkrigare.

Dags att hoppa in i duschen nu. Sen sova. Vi ses i veckan mina vänner. 

Kram

J