Final call.

Hej mina vänner,

Hoppas att alla haft en fin helg och en skön start på den nya veckan. Kom precis ut från duschen. Ren och fin med nytvättat hår. Kastar mig i soffan med bloggen. Hej hopp... Here we go. 

Jag gick match i helgen. På tempelfestivalen i Haninge. Sol, festival och alla var där. Det var planerat sedan länge tillbaka och jag var redo. Hade tränat hårt, förberett mig väl. Allt för att ge denhär dagen en ärlig chans. Comeback efter två års frånvaro. Motivations svackor och knäskadan. Nu var dagen äntligen här. 

Last performance.

Som fighter tror man aldrig att den dagen ska komma. Den dagen då man fightas för sista gången. Jag har funderat på det många gånger. Någonstans alltid tänkt mig att dagen då jag lägger av är när kroppen säger ifrån. 

Hade berättat för Jörgen hur jag kände redan innan. "Om jag inte tycker att det är roligt på lördag. Då tänker jag inte göra dethär längre.." 

Uppvärmning.

Matchen blev en fight i clinch. Fem ronder med stående brottning. Min motståndare var större och starkare. Jag gjorde allt jag kunde men drog det kortaste strået. Hon var duktig och det var rättvist.

Efteråt kände jag mig ledsen. Ledsen för allt jag inte gjorde i matchen, ledsen för att jag tagit en match i en annan viktklass, ledsen för att alla mina vänner fick se mig förlora, ledsen för att min sista match skulle vara en förlust.. Hjärtat fanns inte där längre. 

❤️

Jag älskar thaiboxning och den kommer alltid finnas i mitt liv. Det är min passion som jag brunnit för de senaste tio åren. Stått överst på prioriteringslistan och varit närmast mitt hjärta under så lång tid i mitt liv. Vilja att bli bättre har alltid varit min motivation. Och att fightas min drivkraft. Träningen kommer alltid finnas kvar. Den behöver jag för att leva och andas. Den behöver bara lämna lite lite utrymme för andra saker att få energi. 


Kan jag få äta snart?

Denhär hösten kommer bli fantastisk! Vi håller på att bygga vårt företag. Är i startgroparna för arbetet med en kokbok. Det finns flera roliga projekt på gång. Och vi utvecklas hela tiden. Allt för att kunna leverera ännu bättre, vassare och snyggare resultat. Sjukt mycket kreativ energi flödar just nu. 

Teamet. 

Vi pratar om det ibland jag och Jörgen. Hur vi prioriterat saker i våra liv. Träningen och tjejerna har för mig alltid varit överst på listan. Jobbkarriär och pengar ganska långt ner. Vi drömmer om ett hus i Spanien. Någonstans nära mitt älskade Medelhav. Det är målet just nu. Inte så dyrt om man jämför med svenska priser. Men tillräckligt dyrt att köpa, renovera och inreda. Det spanska huset är min motivation just nu. Att jobba och kämpa för att vårt företag ska bli så bra det bara kan bli. Framtiden ser ljus ut. Känner mig sjukt redo. 


Sommar Stockholm.

Dags för mig att sova mina vänner. Vi ses snart!

Kram

J