Fredags koma.

God fredagskväll mina fina vänner,

Wow.. Jag är helt fucked up. Ligger i soffan och tittar med ögonen i kors på National Geografic. Något program om människor som missbrukar crack. Känner mig inte riktigt mottaglig för denhär typen av tragiska dokumentärer. Men det var antingen dethär eller typ Meet the Kardashians..

Såhär känner man sig.

Kom precis hem från kvällens sista pass. Riktigt bra pass som avslutades med en rätt grisig fys. Det var ungefär där jag lämnade min sista energi. Så här ligger jag nu. I min soffa. Orkar inte ens gå och göra mat. 


Dagens hit lunch. Wakame och lax. 

Var hos Li härom dagen. På Li's Physioterapi i Sollentuna. Fick en behandling som jag väntat på länge. Hennes schema är verkligen fullt. Det förstår jag. För hon är den absolut bästa akupunktören jag känner till. Kan allt och vet allt. Ser alltid till att hitta orsaken till ens bekymmer. Inte bara behandla symtomen. Det är hur bra som helst. Alla kanske inte uppskattar den kinesiska medicinen. Jag anser dock att det är den renaste formen av behandling man kan få. Inga mediciner eller annat skräp att stoppa i kroppen. Rekommenderar helt klart. 

Nålar och koppar

Har börjat min attack kurering av kroppen och mitt sinne. Har känt mig sliten, trasig och ledsen under en period nu. Pallar inte med det längre. Försöker ta en sak i taget. Träningen börjar kännas mycket bättre och sakta men säkert kommer formen tillbaka. Framförallt börjar motivationen komma tillbaka. Den har jag saknat. Behöver bara ta tag i mina hjärnspöken, hitta en plan för min träning. Sen är jag tillbaka på banan igen. Var så säker.

Nål dags.

Denhär veckan gick  fort. Först var det måndag, sen blev det fredag. Och nu är det helg. Jobbar i och för sig imorgon, så för mig är det inte helg än. Fast lördagar i butiken är ganska softa. Inga leveranser och sånt jobbigt. Bara ta hand om kunderna. Det är helt ok. Plus hundra procent OB när man jobbar i butik. Gör det hela ännu mer lite värt.

Rast i tomteverkstaden.

Carlos är ute ikväll. Jag behöver nog sova snart om jag ska orka upp imorgon. Aaaa... typiskt. Nu börjar filmen "Parfymen" på tv. Har inte läst boken, eller sett filmen. Men jag har hört att den ska vara riktigt bra. En man som är besatt av dofter. Som mördar kvinnor och försöker skapa parfym av deras lukter. Garanterat blir inget sova nu. Måste se denhär filmen.

Hoppas att alla får en fin helg! 

Kram

J