Trött i hatten.

Hej mina vänner,

Hoppas att ni mår bra. Haft en bra helg! Ligger i min säng och ska snart slagga. Först en liten sväng på bloggen bara. Idag hade vi inventering i butiken. Längsta dagen på året och tråkigaste (om jag ska vara ärlig.) Hade kunnat räkna upp tio saker jag hellre velat göra en ledig söndag. Men men... Ces't la vie. I guess.


Work.

Denhär veckan var fin. Lyckades på något mirakulöst sätt klämma in en hel del träning, få kvalitetstid med tjejerna, pussas med Jörgen, hämta å lämna ungar och fått lite socialt häng. Seger. 

Row Row Row your boat....

Nio timmar lite drygt att blippa prylar i butiken. Huvudvärk och trött i ryggen kom man hem till en helstekt lax med bönpasta och svamp. Morsdag middag från Jörgen. Känner mig så lyckligt lottad. Måste verkligen gjort något bra här i livet för att förtjäna den fina tillvaron jag har. Tacksam för varje sekund.

Yum.

Träningen går så bra just nu. Knät känns bättre och bättre för varje dag. Och jag ser slutet i tunneln någonstans där borta. Snart är jag helt frisk. Då ska ni få se på thaiboxning. Haha..☺️

Morgonpass med dessa sköna människor.

Försöker ladda om för en ny vecka. Kommer bli mycket jobb och träning som vanligt. Förhoppningsvis blir det lite snyggt väder också så man kan hänga utomhus. På lördag ska vi på Madelaine och Mattias bröllop. Älskar det. Kommer bli en helt underbar dag.❤️

Köpte Russel Brands bok "Revolution". Jag är ett stort fan av Russel Brand. Såg honom förra året när han var i Stockholm. Lagom excentrisk person med många bra tankar om världens ordning. Provocerande på ett humoristiskt sätt. Jag gillar det och rekommenderar verkligen boken. 


Bra bok! #russelbrand

Hade ljugit om jag sagt att jag inte tackat nej till en dag helg till. Denhär helgen blev alltför kort. Måndagen var ändå bäst. Vaknade och kände knappt igen trollet i spegeln...(!) Tur att det är insidan som räknas. Eller hur var det nu..?

Oh my f%^$€<ing. god. Let me sleep.

Det börjar närma sig sommarlov.. Indra hade övernattning med sin klass i helgen. Hämtade henne ute i Tyrasta reservat där dom spenderat natten utan varken el och rinnande vatten. Spännande äventyr helt klart. Och ovant för mig att få hänga endast med min största och minsta svamp. Mysigt. 


Mina hjärtan.

Har fortfarande inte planerat något för semestern. Kommer bara ha tre veckor i sommar. Utspritt lite här och där. Vill bada i Medelhavet och äta tapas. Denhär första halvan av året blev ärligt talat inte riktigt som jag planerat. Med skadan och allt. Och efter det har allt gått i hundra kilometer för att försöka komma tillbaka. Behöver en liten rebot känner jag. Vila ut någonstans där det är varmt. Måste styras upp. 

Hämtar skogsmullen.

Dags att sova snart verkligen. Packa träningsväskan och fixa matlådan. Hur mycket jag än älskar att vara spontan. Lika mycket älskar jag mina fasta rutiner. Jag behöver det för att hålla mig stressfri och fokuserad.


När andra samlar skor och väskor.. #muaythai

Ibland undrar jag vilken sorts person jag skulle vara om jag inte hade träningen. Hur mycket demoner skulle man burit på som inte fått komma ut.

Härom dagen kom jag till klubben. Hade en plan vad som skulle göras. Men redan efter första övningen kände jag att dethär kommer inte bli ett bra pass. Fokus var bara inte där den morgonen. Vad jag än gör. Det kommer inte funka. 
Så jag ställde klockan på ronder. Säckronder för att bara blåsa ur hela systemet. Slå slå slå och sparka. Utan vare sig bra teknik eller tanke på någonting. Ibland är det det enda som funkar. Det blev en bra morgon.

Jagar demonerna.

Så imponerad över Indra som lyckades svänga ihop sina första egna kanelbullar. Stökade och bökade i köket. Och helt plötsligt stod det två plåtar bullar där och doftade underbart. Så duktig liten tjej!

Så gott!

Nu kan jag inte vara vaken en sekund till. Det går bara inte att hålla mina ögon öppna längre. 

Hoppas att ni får den bästa veckan!

Kram

J