Torkad fisk & benbrott

God kväll mina vänner,


Hoppas att alla haft en fin söndag! Min dag har varit super nice. Höll ett privat pass imorse som var riktigt bra. Igår var jag inte säker. Men idag ville jag ändå att hoppa på sparringen med alla andra. 5-Star Muaythai var och gästade Onechai. Och bara möjligheten att få sparring med grymma Nathalie Zoukatas. Gjorde att det kändes riktigt roligt att köra. Fin teknisk sparring. Precis vad jag behövde. Tar det ändå lite sabai. Vill inte gå ett steg fram och två tillbaka. Då smyger jag hellre sakta.

 Onechai och 5-Stars

Tänker inte ens lägga upp någon bild på Anderson Silvas ben. Otäckaste olyckan man sätt på länge i mma. Och jag hade sjukt svårt att sova efter att main event på UFC168 avslutats med TKO av Andeson Silva. Har tänkt på det hela dagen. Och jag vill verkligen inte att det man minns ska vara Silvas ben. Som fladdrar iväg efter att Weidman blockat en lowkick. För mig är han champion oavsett. En kung på riktigt. Nu hoppas jag bara att Jacare Souza slår sönder Weidman om dom nu möts. (Vilket dom förmodligen kommer göra inom hyfsat snar framtid..) Brasiliansk hämnd.

Min sötnos.

Vi fick middag hemma hos min mamma ikväll. Lutfisk kanske inte är vanligaste maten i min umgängeskrets. Torkad och därefter blötlagd fisk som alla hedningar äter kring jul. Antingen älskar man det eller avskyr det. Jag älskar det. Skit gott.

 

Firre

Snart är det nyår. Eller rättare sagt på tisdag är det nyårsafton. Vi skulle egentligen på middag hos vänner. Men planerna ändrades, så ska vi fira nyår tillsammans med Carlos föräldrar och systers familj. Det fanns festar möjligheter. Men en lugn nyafton med god mat och chill. Kändes så mycket mer lockande.
 

Jag tror på 2014. Kommer bli ett strålande år. Har många sköna planer att förverkliga. 
Nu behöver jag sova. Klockan 4 inatt satt vi uppe och tittade på årets UFC gala. Som tyvärr slutade med magknip och ledsamhet.
Vi ses snart mina vänner!


Kram

J