Lycklig. Helt klart.

Hej mina vänner,

Hur mår ni? Hoppas att alla haft den bästa helgen. Vaknade innan ottan i lördags med utomjordiskt ont i magen. Wow... Har jag fått influensan igen, tänkte jag. Detta är inte sant. Enda helt lediga lördagen på flera veckor med massa skoj planerat tillsammans Jörgen. Slutade med en heldag på toaletten. Ingen influensa som tur var, men väl en sjuk matförgiftning. Förmodligen av gårdagens middag ute. Jag var inte stark i lördags kan jag lova. Verkligen inte stark.

Tar min egen väg.

Krigar vidare med min rehab. Det går bra. Finns bara en väg och det är framåt. Efter skadan insåg jag ganska snabbt att den mentala biten skulle bli så mycket svårare än den fysiska. Hur jobbigt det var att sitta vid sidan och se bröder och systrar som träna för fullt. Hur svårt det skulle vara att motivera sig att gå upp på morgonen. Göra sin träning trots att knät har värkt hela natten. Varför ska jag gå upp om jag inte ens kan sparka en spark? Lovade mig själv när jag skadade mig att jag inte skulle bryta mina rutiner. Det har jag inte gjort heller. Inte en sekund. Visste det redan innan. För fighten mot mina demoner. Den vinner jag alltid..

Onechai bröder.

Tio veckors frånvaro från hård träning märks verkligen mest på konditionen. Körde mitsar med O i fredags och trodde mitt hjärta skulle expodera. Fast det var sjukt roligt! Ett stort steg framåt. Känner mig stark i kroppen. Det är jag glad för. Tack vare all styrka som jag och Clara kört. Men kondisen alltså. Vojne.. Den är ett minne blott. 

Pust och stön!!

Har nog aldrig varit så dedikerad till träningen som nu. Det var inte mitt val att skada mig. Det kan jag lova. Men det är klart ens val hur man väljer att hantera sin situation. Hajjar ju att alla är olika. Och jag säger inte att något sätt är rätt eller fel. Vet bara att det skulle inte vara jag att tycka synd om mig själv. Gräva ner mig under ett täcke och gråta. Även om jag gjort det också. Det erkänner jag. Tackar då att jag har en man vid min sida som lyft på täcket. Ställt mig upp igen. Dammat av mig och pushat med att fortsätta framåt. Jörgen alltså. Han är magisk. Är så sjukt lyckligt lottad. 

Formen är påväg tillbaka. Sakta men säkert.

Ser fram emot nästa vecka. Har ändrat 
lite i mitt jobbschema, så kommer ha bra med tid för träning och ändå jobba fler timmar. Det är kanonbra.

Grind.

Vi var först på klubben idag jag och Åsa-Helena. Min champ som jag kallar henne. En krigare ut i fingerspetsarna. Tränar henne privat en gång i veckan. Det är så roligt. Spelar ingen roll vad jag slänger fram eller vilket tempo som sätts. Hon bara kör. Det är sjukt motiverande och ett riktigt fint sätt att börja dagen på. 

Min champ!

Ville verkligen hänga med Jörgen på eftermiddagen. Hela lördagen försvann ju i kräkdimma och allt kul som vi planerat åkte ner i toaletten. Lånade min pappas bil och drog till Ikea. Köpte tyg till fotostudion och massa andra kul saker hem. Åkte till Plantagen och gick loss på frön, blommor och jord. I sommar ska vi förvandla vår balkong till en ätbar oas. Så det är hög tid att så årets grönsaker, örter och bär. Det blev potäter, morötter, ärtor, chili, djungel gurka och massa annat. Ser sjukt mycket fram emot att se allt ta fart. 

Nytt tyg till vår fotostudio.

Har fortfarande lite ont i magen sen igår. Ska bara ligga i soffan resten av kvällen. Planera närmaste tidens roligheter. Mycket skoj händer med Clara och Peters bröllop i april. Den 16:e maj ska vi åka på Superior Challange i Malmö. Myshelg och fightergala. I början av maj kommer Björn Rhodin till Stockholm. En profil inom kickboxning och en guru inom anatomi och fyträning. Ska hålla ett antal unika pass. Skräddarsydda för varje individ. Jag anmälde mig på en gång. Sånna här tillfällen får inte missas. Ska delta i en screening. Där går man igenom hela kroppen. Upptäcker svagheter och får därefter specifika övningar för att stärka upp de svaga delar. Resultat för att citera guru Rhodin "En stark och fruktansvärt stabil thaikropp coming right up.."

Djungelgurka coming right up.

Nu ska jag göra min rehab sen sova. Upp tidigt imorgon. Hoppas att ni sover gott mina vänner. Ladda för en ny vecka. Den kommer bli grym!

Selfie bland plantorna.

Sov gott! 

Kram

J