Status: Hängmörad.

Hej mina vänner!

Hur mår ni denna fina lördagskväll? Kom hem runt åtta idag. Efter elva timmar inventering av kampsportsbutik. Hade verkligen behövt en person som lagade mat och masserade mina axlar ikväll. Däckade i soffan som en säck potatisar. Kommer inte röra mig på resten av kvällen. Det är fysiskt omöjligt.

Vilo paus i provrummet.

Fick lite ångest för jag lämnade grabbarna med hur mycket som helst kvart att inventera. Men jag behövde hämta tjejerna. Så det var inte mycket att göra. Kanske hade dom kunnat vara med i butiken ytterligare en stund. Men idag kände verkligen inte för att ha dem där. Prioriterar kvalitetstiden. 

This is us.

Exakt hela lördagen gick åt till jobb. Och det enda som kändes värt var att det är ganska bra pengar. Lägger dem till min semester kassa. Hann lyssna på fem P3 Dokumentärer också, vilket var grymt. Jag älskar dem. Riktigt bra gjorda. En av dem jag hann lyssna på var "Knutby morden". Rekommenderar. Some scary shit happens in Sweden..

Fick just reda på att min krigarsyster Sandra vann sin match ikväll i Halmstad. Underbart! Jag blev sjukt glad!! Tydligen riktig övertygande och dominant. Hoppas verkligen att få se matchen snart.

Jag å Sandra

Drog till klubben i fredags. Jag och Clara hade sedan tidigare planerat fredagskvällen med tuff träning och därefter asiat buffé på Pong. Först det ena, sen det andra liksom.

10 slam 
10 Kness 2 elbow
10 Upphopp
10 Fällkniven
10 Burpees

X 15 varv

Efter det var man ganska redo för graven.. Iallafall jag. Tränat mycket denhär veckan. Känts bra och roligt. Så det har bara varit att köra. Sena kvällar har dock varit boven i dramat. Behöver lägga mig tidigare. Det funkar inte längre. Efter nästa vecka kommer livet dock bli lite lättare för mig iallafall. Förhoppningsvis får jag tillbaka min sinnesro.


Burpees x 2

Ser fram emot att träna imorgon. Klubben har uppehåll en vecka. Så jag ska verkligen ta denhär tiden att försöka jobba med mina mindre bra delar. Ganska skönt att kunna stå och nöta saker i lugn och ro. Filma sig själv är dunder. Och jag har börjat göra det mer och mer på sistone. Då har man det. Svart på vitt. Svårslaget bra.

Det man absolut inte vill ha på film är zombien som kom fram efter fredagens fys. Helt fucked up.


Fredags mos.

Önskar att jag kunnat vara med tjejerna mer denhär veckan. Ibland känner jag nästan lättnad över att lämna över dem. Och ibland känns det som att mitt hjärta ryckas ur kroppen. Tiden går så fort. Dom växer upp framför mina ögon. Jag hinner inte med. Försöker verkligen ta vara på den. Vill inte missa något.


Selfie.

Försöker alltid höja vår livskvalité. För mig finns inte "kvalitets tid" med barnen. (Ett poppis uttryck bland många föräldrar..) Här finns bara vår tid. Och allt vad vår tid innehåller. Och även om det inte är lika ofta nu som förr. Så har jag upplevt många rynkade näsor. Då jag släpat omkring tjejerna på träningar och boxnings lokaler osv. Mitt liv tog inte slut när jag fick barn. Det började. Vi blev bara några fler på resan. Ser många som får barn nu. Största omställningen i livet, inget snack. Önskar bara att folk inte slutar prioritera sig själv bara. Inte slutar leva sina drömmar bara för att dom får barn. 


Kärlek på en högre nivå.

Nu behöver jag sova. Dethär var en låååång dag.

Vi ses snart mina vänner!

Kram

J