Hakuna Matata.

Hej mina vänner,

Hoppas att ni alla fått njuta av helgen! Denhär hösten har verkligen  varit underbar, tycker jag. Njöt järnet när jag cyklade hem från efter träningen idag. Allt var så vackert.

❤️

Söndagsparringen gick sådär imorse. Kom lite ur rytmen när jag började dagen med att försova mig. Kom ner till klubben med andan i halsen. Tycker inte om det. Fast när vi väl började, så var det ändå roligt. Så nöjdhetskänslan infann sig ändå efter passet. 

Skönt folk!

Jag har haft jättesvårt att hitta mina balans den senaste tiden. Balans mellan träning, jobb, familjen, vila och livet. Ifrågasätter mig själv då. Vad jag gjort med mitt liv och vart jag är påväg. 

Vi pratar ofta om "hamsterhjulet" jag och Jörgen. Hur vår existens på många sätt går ut på att föda den stora "pengamaskinen" som kallas samhället. Gå till jobbet för att tjäna pengar. Spendera pengar för att tjäna nya. En evighetsprocess utan syfte. Och kanske en av de största anledningar till många människor psykiska ohälsa. Det är bara min teori.

❤️

Har aldrig jobbat för att tjäna pengar. Har aldrig sett på pengar än något annat än mat på bordet och tak över huvudet. 

Tillbaka till obalansen. Skrev en liten lista. På saker jag gjort som jag kan se tillbaka och vara stolt över. Ibland kan det vara bra. Iallafall för mig. Så jag vet att jag inte suttit fast i "hjulet" i hela mitt liv. 

Hjulet.

Har alltid satsat. Om det är mod eller ren nyfikenhet vet jag inte. Men en av sakerna jag är mest stolt över med mig själv. Är nog att jag aldrig backat för en möjlighet. Vare sig det handlat om resa och kolla in världen. Lära känna nya människor och släppt taget om andra. Testat nya saker. Vågat klara mig själv. Tagit tag i mig själv. Fött barn. Uppfostrat barn. Blivit självständig. Vågat vara oberoende. Satsat på en idrottskarriär. Testat min disciplin. Skapat karaktär. Satsat min själ i både vinst och förlust. Fallit och rest mig igen. 

Alla har någonting att verkligen kan vara stolt över. Och ibland behöver man (iallafall jag) ta fram det. Tänka. Aha.. Fan. Jag är ju rätt grym ändå. 

Hej! 

Köpte Babel Deli påvägen hem. Mötte en glad kille i dörren hemma. Snabb lunch, ladda kamerorna och hoppa på cyklarna. Höstljuset låg fortfarande kvar. Klar möjlighet till fin fotografering. 

På en klippa inne i Nacka reservatet satt en man. Med slutna ögon och ansiktet mot solen. Chantandes vad jag tror var ett slags mantra. Ibland önskar att jag man kunde bli osynlig. Då hade jag fotat den mannen. Kändes som att han funnit inre frid där på klippan.

Fotografen. 

I lördags var det äntligen dags. UFC Fight Night och min vän Reza Madadis comeback. Så glad över att se honom tillbaka buren igen. Grym kille och en riktigt grym fighter. Om inte Sveriges bästa. Det blev en svår match. 30-27 sa de skelögda domarna. Inte helt rätt kanske. Men men. Jag hoppas att Reza kommer tillbaka starkare. Att dethär var bara början. Inte bara för att han är en duktig fighter. Men Sverige behöver verkligen en stark karaktär i UFC. Nick Diaz ut, Reza Madadi in. Ser fram emot.

Forza Reza.

Jobbade i lördags också. Två dagar ledigt på två veckor. Så det var som julafton när Adela och Jennifer kom inramlandes i butiken. Mina vänner som jag älskar sjukt mycket. Vi ses inte lika ofta som förut, då vi tränade mycket mer tillsammans. Men varje gång vi ses. Så märker jag hur mycket jag saknat dem. Bästa människorna. Och jag är så glad att ha dem i mitt liv.

Bästa bästa!❤️ 

Ser fram emot nästa vecka. Jörgens lillasyster och hennes kille kommer och ska hänga med oss i några dagar. Det ska bli mysigt!

Dags att kasta mig i soffan. Kolla klart på "Den sista Samurajen". Har sett den hundra gånger. Kan vara en av de bästa filmerna. Vi ses snart! Hakuna Matata.

Kram

J