Påsk och Skåneland.

Hej mina vänner,

Hoppas att ni mår bra! Ledsen för tystnaden. Påsken passerade. Hoppas att ni alla hade det bra. Åt massa god mat och kanske lite påsk godis. Det får man liksom. Personligen åt jag extremt mycket mat. Inte så mycket godis. Inget alls faktiskt. Fast några smarriga efterrätter blev det. Vi drog ju trots allt till Skåneland..

CSM på resa.

Älskar Skåne. Älskar tystnaden, mörkret och framförallt lugnet. Jag får instant sömnappne när jag kommer ner. Vi kom på torsdagen och spenderade halva dagen med att tupplura. Så skönt!

Varmt!!

Hade packat träningskläder. För vi skulle ändå vara borta i några dagar. Försöker alltid träna trots att jag är borta. Det känns bra. Men mest för att hålla rastlösheten och demonerna i shack. Har en runda där nere som jag springer. Den är skön men inte så avancerad. För med mitt lokalsinne vågar jag inte riskera att springa bort mig i skogen. Där finns det vildsvin ryktas det om. Som jag i och för sig gärna skulle vilja se i verkligheten. Även om jag skulle jag nog bajsa på mig direkt om jag mötte dem i skogen.

Intervaller på platten.

På fredagen åt vi middag med några vänner till Jörgen. Har inte träffat några av hans skånska polare tidigare. Så det var superkul. Tog en liten promenad i Lund innan middagen. Har aldrig varit inne i stan tidigare heller. Sjukt mysig!

CSM tog ledigt.

Vi tog en sväng till Malmö på fredagen. Träffade upp fina Jenny vid Triangeln. (Eller Triangelen som dom säger..) Lurre och shopping på schemat. Så jäkla nice och hänga med denna fantastiska människa. Händer alldeles för sällan.

Finaste människorna som finns.

Så blev det en tur till Turning Torsten nere vid vattnet. Har velat se den jättelänge, men det har aldrig blivit av. Jäkligt pampigt hus helt klart. Glad att vi åkte dit. Försökte titta på bron också. Men dimman var för tjock den dagen. Får bli nästa gång.

Cool!

Det var verkligen en av de bästa påskarna på länge. Blev så bortskämd av Jörgens föräldrar. Fick äntligen vila ut. Fick massor av god mat, fick gosa med hundarna och fick gå utan smink i fyra dagar. Tack för en helt underbar helg!

Kände mig lite som en kanelbulle deg efter helgen. Så det var ganska skönt att komma tillbaka till gymmet på tisdagen. Rivstartade med sparring tillsammans med några sköna bönor. Tog tre-fyra ronder innan kroppen började göra som man ville. Fortfarande i semester mode.

Grym morgon med katterna.

Borta bra men hemma är ändå helt okej. Kom tillbaka och försökte bränna alla påskens kalorier på några dagar. Nää.. Inte riktigt så, men saknade verkligen gymmet. Mina rutiner är det som håller mig levande. Utan dem blir allt kaos.

Ingen morgon utan Mona.

Höll onsdagens morgonpass som vanligt. Ibland är vi två deltagare, ibland fyra-fem. Aldrig elva. Det var något slags rekord. Gjorde min dag. 

Morgonkrigare!

Jag har så mycket skön energi i min kropp just nu. Allt känns så bra. Träningen är grym, framtiden känns ljus. Det börjar droppa in uppdrag för Creative soul. Vilket känns spännande. Önskar bara att jag kunde arbeta mer med företaget. Är nog det jag önskar mest just nu. Finns så mycket kul där att göra. Men dygnets timmar är så begränsade. Stressar dock inte. Det kommer tid. Det vet jag.

Energi i källaren.

Tills dess är det viktigt att hämta fin energi där den finns. Jag får min från alla underbara människor i min närhet. Började dagen med att springa intervaller med två favvosar. Bästa starten på dagen. 

Win.

Dags för mig att hoppa i sängen mina vänner. Kort vecka så fredag imorgon. Sov gott. Ses snart vettja!

Kram

J