Birthday!!

Hej mina vänner,
 
Hoppas att alla haft den bästa dagen. Vaknade imorse med skönsång och nybakat bröd. Frukost i sängen som sen flyttade ut på vår ballkong. På min födelsedag är det alltid bra väder. Har aldrig varit något annat än strålande sol. Och idag var verkligen inget undantag. 

Strålande sol och hundra grader på ballen.

Lämnade iväg en stor tjej till sommarkollo i fredags. Stor tjej, stolt mamma. Snart är min semester slut för denhär veckan. Jobb och sen semester igen. Ser redan fram emot. Denhär veckan har mest varit häng med tjejerna och massa rolig träning. Inte mycket av det sportiga jag sa i mitt förra inlägg. Men väl nio stadiga pass. Jag är nöjd! Formen är påväg tillbaka. Det känns i kroppen.
 
Grym boxnings coach Serhan. Tack för all hjälp.
 
Hade grym förmån att få köra traditionell boxning med Serhan Erdal i veckan. En av världsmästaren Mikaela Laurens tränare. Jag vill förbättra min boxning. I slagstyrka, snabbhet och blick. Allt egentligen. Bli mer bekväm och självsäker. Det är målet. Serhan är grym. Sjukt bra öga och jag lär mig så mycket. Anpassar boxningen efter min thaiboxning. Det ena behöver inte utesluta det andra. Så jäkla tacksam. 

Mitt dream team.
 
Indra har varit på dagkollo hela veckan. Så henne har jag knappt sett röken av. Destå mer av Liana och Shirin. Det är lite speciellt att hänga bara stor och liten. Shirin blir ännu mer lilla syster och Liana blir ännu mer stor. Dom är roliga tillsammans. Glada barn, glad mamma!
 
Mot mormor.

Födelsedagar är kul för man får bestämma precis hur dagen ska se ut. Vilka man vill vara med och vad man vill göra. Det är lyx! Vi drog till Nobel museet i Gamla Stan. Jag har inte varit där tidigare och tjejerna hade någon slags önskan att gå på museum. 

Patent.

Klar fin utställning. Och man hajjar ju att det inte är några dumskallar som tilldelas Nobelpriset. Tjejerna fick gå på skattjakt och vann både en medalj och förhoppningsvis lite nyvunnen kunskap. 

Firar födelsedag.

Nu ligger vi i soffan och jäser. Slö kollar på Ullared (av alla program.?) Det är galet. Många väldigt väldigt speciella karaktärer som är med i programmet. Vet inte om vissa saker är tillgjort. Man undrar lite ibland. "Tänk att domhär människorna har rösträtt..." mumlar Jörgen.

Födelsedagsmiddag blev en Pong buffé. Slår aldrig fel. Så jäkla bra mat. Känner mig så tacksam över denhär dagen. Att jag fick fira den med min lilla familj minus min stora prinsessa. Dethär var en riktigt bra födelsedag. Precis som jag ville ha den. Imorgon är det jobba igen. Bara en vecka, sen semester igen. 


Tanto häng.

Biljetterna till Barcelona är bokade. Vad jag längtar. Det var 28 grader där när jag kollade imorse. Och det ska bli mellan 28-32 när vi är där. Hurra! Längtar efter att äta frukost i Boquerian. Äta spansk glass, pinxos och tapas. Bada i Medelhavet och fota alla vackra hus. 

Semester med mina älsklingar.

Snart dags att lägga mig. Kommer somna med ett leende ikväll. Jag är lyckligt lottad. Ett år äldre, ett år visare. Vi ses snart mina vänner.

Kram

J