It's all about the work.

Hej mina vänner,


Hur mår ni? Hoppas att allt är toppen! Såg nu att det var tre veckor sen jag skrev senast. What? Kan det verkligen stämma? Hmm. Tiden bara försvinner. Knas.

Ligger nerbäddad i soffan med bloggen. Helt slut. Kommer inte röra en fena mer idag. Det är garanterat. Dethär var en lång dag. En riktig en all about the work dag..

Kom till gymmet tidigt imorse. Först träna mig själv och efter det träna Åsa-Helena. Det är rutin och ett av de roligaste passen på hela veckan. Oavsett hur trött jag är, så blir jag alltid på så bra humör efter vi tränat. För vi utvecklas hela tiden och det är fantastiskt roligt. 

PS. Även om konditionen fortfarande är på uppgång. Så är röda läpparna alltid på sin plats. Vegansmink från Colorpop. Spelar ingen roll hur tidigt det är. Passar alltid..💄👄

Åkte direkt till JABB.SE efter träningen för jobb nummer två. Min jobb helg och lön helg. Hurra. Alltid helt galet med kunder. Speciellt denhär månaden, efter fattigaste perioden på hela året. Märktes att folk längtat efter sina pengar. Inklusive jag.. 

- Woking girl

Vi har tränat mycket senaste veckorna. Jag och alla dom sköna tjejerna som jag tycker om. Hängt en del hos bästa Figge på El Condor Muaythai. Sparring och semmel ätning. Don't mind if I do liksom. Fucking älskar semlor..❤ 


Känns superfint att komma tillbaka till en bra träningsmängd igen. Är så van att ligga på en 8-9 pass i veckan. Att allt under det skapar massa överskottsenergi som jag inte vet vart jag ska göra av. Försöker hitta en ny balans i mitt liv och det känns så jäkla bra. Mår mycket bättre än någonsin just nu. 2017 har verkligen börjat bra.

Creative soul media har fick i uppdrag att filma och fota Svenska MMA-landslaget. Stort och spännande jobb gör oss som verkligen älskar kampsportsfotot. 


Dethär jobbet innefattade både film och porträttfoto som är vår inriktning. Och Jörgen fick äntligen ta sitt första "skolfoto".. Hahaha. Bara det var ett projekt i sig. Jörgen är så grym bakom kameran och resultatet kommer bli så jäkla bra. 

Träning, PT, jobb och en heldag mediaarbete. Sjukt produktiv dag för oss. Jag är tvärnöjd.☺🤙🏾

Är tvungen att visa vår nya backdrop. Inköpt i sista sekund inför dagens jobb. Skitsnygg grått i papper. Detta är nörderi nu. Men resultatet mot en grå bakrund är tungt. Det blir ett annat djup i bilden med ett lite råare utseende. Fint som sjutton! Håll utkik efter resultatet.

Spontan middag på stan för att fira allt roligt som händer just nu. Indisk mat. Jag ÄLSKAR det. Vi äter nio av tio gånger på Bollywood. Riks stammisar har vi blivit. Vad ska man säga. Maten är alltid hundra procent och servicen alltid världsklass. 

Fick sparras thai i veckan, fick hänga med fina människor. Fick gå på gym och ta spegel selfies. Bokade en ny tatueringstid i mars, som kommer bli det mest "aj som fan.." som jag gjort hittills förmodligen. Men det kommer bli snyggt som sjutton! Älskar verkligen livet just nu. Känner mig så tacksam över allt. 


- Training

Dags att sova för min del mina vänner. Vi ses snart vettja!


Kram

J