Turist i stan.

Hej alla hjärtan,


Det är den dagen idag. Blommor och kärlek på internet dagen. Vaknade till solen. SOLEN! Ni vet dendär stora gula bollen som är varm och gör människor glada. Den får gärna stanna.

Avslutade dagen som den började igår. På träning med två fina människor. Sprang mördar intervaller och jag höll på att kräkas rakt ut på sista vändan. Vi höjer tempot för varje gång och ibland känns det som   kroppen eller kondisen inte hänger med på det. Jag vet inte. Så jag skyller på kaffet...


- MorgonstundI

Jag mår helt oförskämt bra just nu. Det är inget snack. Har så många sköna människor omkring mig och vi gör roliga saker. I fredags var vi ute en sväng. Eller ute och ute. Åt middag på East med min vän Maria från Fighterhjälpen och en kvinna som heter Janette Höglund. Janette driver organisationen "Vid din sida" som finns här på Facebook och även hemsida 

http://www.viddinsida.nu/ Jäkligt driven kvinna. En riktig inspiration. Organisationen riktar sig till äldre hemlösa och har fått stor uppmärksamhet och varit till så fin hjälp för många utsatta människor. 

Ska inte avslöja för mycket, men det finns en öppning för ett fint och spännande samarbete med vårt Creative Soul Media och Vid din sida. Och jag känner mig sjukt taggad på att få lämna vårt bidrag. Håll ögonen öppna. 

Vid din sida.

Det händer så mycket just nu. Jobbar som sjutton. Inte bara i butiken, utan med mina egna projekt som börjar ta fart på riktigt. Försöker hitta mer tid gör Creative soul också. Dagarna blir långa just nu, men det är roligt. Försöker andas emellanåt. Mellan jobb, träningar och allt där emellan. Träffa vänner och prata om livet. Det är också viktigt.

I söndags tog jag en fotodejt med mig själv. Uppdraget i samarbete med "Vid din sida" handlar om foto i stadsmiljö. Och det varför länge sen jag gjorde det. Så hela söndags eftermiddagen gick åt till att öva. 


Hade supertur med väder som var toppen. Många människor ute. Mycket turister. Dom fotade Stockholm och jag fotade dem. Sen fick jag prata engelska igen med människor som trodde jag var turist. Jag orkar inte... Varför händer detta alltid mig? Spelar ingen roll om det är på jobbet eller ute. Jag ser absolut inte ut att kunna svenska. 

Hur som helst blev det extra roligt när kvinnan i butiken undrade vad jag tyckte om Stockholm. Och jag svarade som den turist jag är. "Aa.. It's beautiful but very cold..". Sen försökte hon sälja på mig ett par vanliga Thinsulate vantar och hävdade att dom var väldigt speciella från Norra Sverige... 

- Dejt med Canon

Formen börjar ta sig och det känns riktigt nice. Vi kör på. Varje dag och det är så skönt att äntligen komma tillbaka till dom rutinerna igen. Då fungerar jag som bäst. Hade på känn att dethär året skulle bli grymt! Hittills har det varit grymt. Tack vare alla fina vänner och min familj. Kraften där är magiskt. Den kan få en att orka hur mycket som helst

- Morninggrind
- Tanten sparras

Snart kommer mina prinsessor hem. Saknar dem supermycket. Dags att gå nu. Vi ses snart igen. Förhoppningsvis inte tre veckor tills nästa inlägg. 

Kram


J