Älska mat.

God kväll mina vänner,

Hoppas att Ni haft en underbar helg! Vilat ut ordentligt och är redo för en ny vecka. Vi kom precis hem. Söndagsmiddag på Pong med de finaste människorna i denhär staden. Det är så sällan vi ses utanför klubben. Så det var verkligen ett fint sätt att avsluta denhär helgen på. 

Så glad att ni är mina vänner.

Nu har jag matkoma. Var tvungen att ta av mig byxorna det första jag gjorde när jag kom hem. Gå på toa var det andra... Nu sitter jag i soffan och kollar igenom alla veckans avsnitt av "Halv åtta hos mig". Bästa programmet. Får inte nog av mat. 

Sanna dissade risbollarna. Jag åt sex stycken.

Så glad att mina vänner inte är personer som bara sitter och petar i mat. Vi pratade om det härom dagen jag och Clara. Hur synen på mat har förändrats mycket de senaste åren. När den ena dieten avlöser varandra och "hälsohysterin" är total. Dethär får man inte äta, gluten är farligt, socker är nästa lika med döden och fett är livsfarligt. Det är bra att dricka ett glas rödvin om dagen, men man ska absolut inte äta grönsaker som växt under jorden. Jag fattar ingenting. Hur blev det såhär?


Min baby och min asiatiska syster.

Jag älskar mat. Älskar att laga mat och äta mat. Det bästa som finns är att äta ute. Prova nya matställen och rätter. Det enda jag och Jörgen gjorde i Barcelona i somras var att äta saker. Helt underbart!

Vi älskar Bollywood.

Tiden verkar dock har förändrats. Och nuförtiden känns det som att man nästan inte vågar prata om mat eller vad man äter utan att bli bedömd. Det är ingen hemlighet. I träningsvärlden finns det få begränsningar. Och kraven på kroppsform, kost och utseende kan vara utom nåd. I mina ögon har det har nästan blivit skam att säga att man "råkat" äta en hamburgare, pizza eller ens en vanlig macka på bröd. Jag kan erkänna. Det är ingen hemlighet. Har också levt så i många år. Hållit sjukt strikta dieter, vägt min mat, stått på vågen, räknat kalorier och haft ångest. Sen träffade jag en person. Som hade en helt annan syn på mat. Det är jag så tacksam för. Har aldrig mått så bra.

🍴❤️

Jag tror att allt handlar om balans. Hur klyschigt det än låter. Balans mellan kosten, träning och njutning. Hittar man det, så behöver inte det ena inte utesluta det andra. För det extrema är aldrig bra. Förutsatt att du inte är sjukligt överviktig eller sjuk och behöver hålla en strikt kost. Då är extrem det enda rätta. Hur som helt. Det extrema kommer alltid när det inte finns balans. Så om människor strävade mer efter balans. Istället för att kämpa med olika dieter. Som förmodligen skapar mer stress än välmående att upprätthålla. Då lovar jag att många människor skulle må mycket bättre. 

Mina systrar. Älskar er!

Vi drog på MMA gala igår. IRFA i Solnahallen. Jörgen skulle jobba och fotografera. Jennifer och Adela hade också skaffat biljetter. Så det blev verkligen en trevlig kväll. Bra matcher. Sjukt bra publiktryck. Klart hög nivå på båda proffsfighterna. Tack Bodil Frick och Perry för en fin gala. Vi ses nästa gång!

Photographerjorgen.

Lite bilder från Photographerjorgen. 


That headkick..!!!


Guram.

Denhär helgen var verkligen fin. Mår så bra just nu. Den sköna känslan efter dagens söndsgssparring hängde kvar resten av dagen. Träningen går verkligen bra just nu. Och jag ser fram emot nästa vecka. Boxning med Angelique förhoppningsvis, thaiboxning och ska verkligen ta vara på fin höstlöpning.


Min fina mexikanska tornado.

Dags att pussa på Jörgen och försöka attack smälta all Pong mat. Vi ses snart mina vänner.

Kram

J