En dag kvar.

Hej mina vänner,

Hoppas att alla mår superfint! Långhelgen kom verkligen behövlig. En dag extra att göra något roligt på. Vi valde att fira Midsommar med massa sköna människor. Samlade dem hemma hos oss. Tillsammans med massa god mat och glädje. Det blev fullt hus och en helt fantastisk kväll.

Mycket att göra när man ska ha fest. Har ett starkt behov av att att ska vara perfekt. Maten ska vara bäst och smarrigast. Lägenheten ska vara skinande fin och ren. Tårtorna ska cara perfekta och allt ska gå enligt planen. Kan inte kalla det kontrollbehov. För jag är ändå en väldigt spontan person. Men något händer när vi ska bjuda hem gäster. Vill bara att hela upplevelsen ska vara superfin.

Eftersom det lutar åt att vi kommer vara hemma mycket i sommar. Så var det perfekt att anordna en grillning på Midsommar. Och i och med det skaffa (nödvändiga) grillar. Vi drog till Sickla och köpte två stycken. En vegetarisk för mig å Indra och en köttis för resten av huliganerna. Viktigt att inte blanda ihop det. Nu är vi redo för fler sommar grillkvällar.

Tiden går så fort. Sommaren rusar förbi. Skulle ljuga om jag inte får lite ångest att stå inomhus i butiken. När den ena fina sommardagen efter den andra passerar.. Snart har jag semester. Snart.. snart.. snart. Två veckor kvar.

I lördags höll jag PT för Åsa-Helena som vanligt. Gick upp i ottan för att vara tidigare på klubben. Lämnade mina saker där och tog en promenad längst vattnet. När livet känns fullt upp och lite stressigt. Så behöver jag aktivt varva ner. För mig räcker det att få vara själv lite. En timme eller två. Bara få vara själv en stund, hjälper för att huvudet ska sluta snurra. Det har blivit min regel. Inte bara köra. "Kör bara kör" uttrycket funkar kanske om man springer Coopers testet. Men i livet... Jag är tveksam.

Jag älskar att träna min champ. Det går framåt och vi utvecklas. Ibland fastnar saker på en gång, ibland tar det tid. Men vi står aldrig stilla. Det är huvudsaken. Och vi har kul på vägen. Det är nummer ett.

Hade en fin träningsvecka med både thaiboxning och sköna backintervaller. Avslutade söndagen med tuff sparring på Onechai. Nu har jag sjuk träningsvärk i nacken och en fet blåklocka. Bra sätt att starta veckan på. Formen känns verkligen bra! Kan bara jämföra med mig själv egentligen, men jag känner mig stark. Kan sparras många ronder i högt tempo utan att kollapsa. Känns verkligen bra.

Fick en hel del tid med tjejerna i veckan. Tacksam för det. Tog med mig Shirin till jobbet. Hon ogillar fortfarande att vara hemma själv trots att systrarna är där. Tacksam att jag har ett sånt jobb där det fungerar.

Liana och Indra drog till Gröna Lund. Första gången på egen hand. Tänkte fem minuter extra innan jag släppte iväg dem. Litar dock till hundra procent på dem. Och hela dagen skickade dem små rapporter om vad dom gjorde. Vilka saker dom åkte. Skickade bilder och små meddelanden. Denhär mammans hjärta blev helt klart några grader varmare.

Imorgon är det min födelsedag! Sett fram emot det hela året. Verkar vara en av de få som tycker om att fylla år. Älskar det! Känner mig inte speciellt gammal, trots att jag fyller 35. Tvärt om. Mår så sjukt bra. Känner mig friskare och starkare än någonsin. Har så många saker att vara tacksam över. Counting my blessings och känner mig väldigt lyckligt lottad.

Ska fira födelsedagen med en utekväll. Vi bokade bord på Jimmy's. Kommer bli supernice. Dom har bra meny. Men det är mest för minnena som vi går dit. Dom är jättefina.

Dags för mig att sova mina vänner. Sov gott vettja!

Kram

J