Chill

Hej mina vänner,

Hur mår ni alla? Hoppas att Ni haft en superfin helg och en skön söndag. Vi drog ut i skogen i eftermiddag. Packade stormkök, ingredienser och sittunderlag i en ryggsäck. Hittade den finaste platsen i skogen. Lagade mat, fotade och lyssnade på tystnaden. Njöt av eftermiddagssolen. Vad jag behövde det. Tror vi alla behövde det.

Vi jobbar så mycket i veckorna. Bygger Creative Soul, tränar och grindar vanligt jobb på det. Därefter vill man vara en bra mamma, en fantastisk partner och en bra vän. Tror definitivt man kan hitta balans, trots att man har ett späckat schema. Det krävs bara att man eliminerar all möjlig form av negativ energi. Så gott det går iallafall. För en fullsatt liv kräver mycket energi. Då finns inget utrymme för varken energitjuvar eller sociala situationer som tar mer än det ger. Läste en artikel för ett tag sen om att "göra slut med vänner". Har lämnat några i mitt liv. Och några har lämnat mig. Kanske levde jag inte upp till förväntningen eller så blev jag tråkig. Vad vet jag? Vänner jag lämnat har mest varit på grund av förändringar hos personen. Åsikter och inställning oftast. Det har inte känts bra längre. Tar det mer än det ger. Då ska man lämna det. Så är det med allt i livet. Det tog mig över trettio år att förstå det.

Igår var det mastodont lördag igen. PT Pass med min champ Åsa-Helena i ottan. Tokbra pass som var värt att kliva upp innan tuppen. Ibland flyter allt på så bra. Mitsarna, tekniken och sparringen. När allt sitter och det känns som att det verkligen skedde en utveckling. Igår var en sån dag.

Vidare till butiken efter träningen. Hoppade in istället för Liam som ställde upp för mig förra helgen. Jag är inget fan av att jobba helg egentligen, men ibland behövs det. I lördags levde jag på den sköna energin från träningen och den blå himlen. Så arbetsdagen gick rätt ändå.

Creative Soul fortsätter framåt. Och efter jobbet mötte jag upp Jörgen som packat all utrustning inför kvällens jobb. Därefter vidare mot Berns och IRFA. Laddad som sjutton för att fota första gången cageside. Vanligtvis är det alltid Jörgen som plåtar och jag sitter i publiken. Igår var vi två. Kändes jäkligt bra.

Berns är ju Berns. Så jäkla fantastisk miljö. Pampigt på något sätt, och ett fantastiskt ställe för kampsport. Träffade så många fina människor där. Angie och Märta kom dit. MMA Viking var såklart där. Min nyfunna vän Maria från Fighter Hjälpen. Och en massa sköna fighters och coacher såklart. IRFA levererade verkligen. Från första till sista matchen. Såg fram emot att se Kevin Satakis adept Salar Dabiri som skulle gå shootmatch. Och vår favorit Guram K från Redline fightade co main. Så det var såklart matchen vi såg mest fram emot. Guram knockade sin motståndare med knän från Hades. Alla var glada!

Det blev en jättefin kväll. Efter galan dansade vi hem genom kvällen. Tittade på alla festmänniskor som var påväg ut i natten, medan vi var påväg hem. Som pensionärer.

Kom hem lagom till att se bästa Diego Gonzales fightas i MMA Galla i Danmark. Mötte en dansk MMA striker. Många fina nedtagningar och sharp boxning från Diego. Svårt att vinna på poäng beslut på bortaplan dock. Grym match ändå. Så grym fighter.

Denhär veckan var verkligen fin. Hann gosa med tjejerna innan dom lämnade oss för pappa vecka. Hade en bra jobbvecka med några sköna besök i butiken. Hunnit träna en hel del och fått saker gjorda med Creative soul. Förra veckan fick jag reda på att jag har 17 sparade semesterdagar och 8 dagar kvar detta år. Så jäkla nice! Ska ta ut dem i lön, tror jag. Behöver inge mer semester direkt. Lägga pengarna i Creative Soul. Ett nytt objektiv kanske..

Startar nästa vecka med skön energi i kroppen. Finns massa kul på schemat. Promotion filmning bland annat. Vi ses snart vettja!

Kram

J