Muaythai forever!❤

Hej alla vänner, 

Hoppas att söndagen varit fin! Lämnade tjejerna imorse för att sedan dra vidare till söndags sparringen. Första riktiga sparringen på länge. Lite nervös var jag faktiskt. Hur skulle dethär gå?

Mot söndags sparring.

Tänkte innan jag gick ner på klubben: "Om du nu ska vara med idag. Så måste du verkligen ha en plan.." Vet att jag inte har min vanliga kondition som kan backa upp mig. Och jag vet att min tijmingen är klart ringrostig. Behöver ju börja någonstans dock. Sen kommer man säkert åka på en del däng innan saker kommer tillbaka. Men det är inte hela världen. Bestämde mig iallafall för att försöka hålla mig ifrån clinch idag. Stoppa för att hitta bra distans. Därefter bara köra enkla kombinationer. Ibland när man är osäker på sin "form". Så kan det vara lättare att bara sätta upp några  enkla mål. Sen hålla sig till det till det, vad som än händer. 

Skuggboxning.

Idag gick det bra. Det var fin stämmning bland alla. Och folk kändes riktigt fokuserade. Första tre ronderna med Girre var dom bästa. Vi kör ofta bra tillsammans. Och idag fick vi upp riktigt bra flyt. Och för en sekund kom jag ihåg varför jag älskar denhär sporten. Det var superkul!❤


Carlosen och Shirin vilar lite.

Denhär helgen har verkligen varit soft. Ingen stress, ingen jäkt. Igår var vi hemma hela dagen. Och ikväll ska jag och Carlosen dra på bio är det tänkt. "12 years a slave" ska ju vara en riktigt bra film. Så mina förväntningar är skyhöga. Förra veckan såg vi "Wolf of Wallstreet". Och det var nog årets bästa film. Fy vad bra den var!! Hysterisk stundvis. Men en helt sjukt jäkla bra film. Gå och se omedelbart!


Grym idrottsman!

Jag ser mycket fram emot veckan. Kommer bli en hel del thaiboxning helt klart. Ska hålla alla morgonpass, så Peter kan ha lite sovmorgon. Det ska bli kul. Hålla pass, träna mina privata elever och träna själv. Samt avsluta veckan med ett thai seminarium på Stockholm Muaythai. Vinnaren av "Thaifight 2013" i 67 kg Singmanee Kaewsamrit ska hålla gratis seminarium under hela nästa helg. Ska bli riktigt kul.

Vankas thaiboxning!

På lördagen håller vi matcher på Onechai. Supremacy Amateur League. Uppmanar alla att komma och se fin thaiboxning på hemmaplan. Klockan 13.00 slår dörrarna upp. Välkomna!

Dags att sova nu mina vänner! Vi ses!

Kram

J