Workmode is real.

Hoppas att alla mår bra! Jag gör ett nytt försök till lite kladd på bloggen. Skrev ett inlägg igår kväll. Där jag berättade allt möjligt roligt om veckan och helgen. Det tog ca två timmar. Efter det fick min Iphone stroke och rätt som det var var inlägget borta. Raderat, gone... finito. Jag var extremt arg ett tag. Extremt. Sen andades jag tio gånger sakta och masserade mina öronsnibbar. För det har jag lärt mig ska funka. Sen blev det bra igen. Fridens liljor.

Jag har varit sjuk. Första gången på hela året. Halsont, blev till snuva, till hosta och oändligt mycket snor. Toppen. Har inte kunnat träna sen i fredags. Ni hajjar rastlöshetens mamma.

Vi maxade Creative soul denhär helgen. Promofilmning för vår vän och sponsrade fighter Gabriella Ringblom stod på schemat. Spännande som sjutton. Första gången vi jobbar seriöst med rörlig bild. Så vi var jäkligt taggade.

Vi började på SATS för lite action scener. Det är stor skillnad på att filma än fota. Helt klart. Alla scener kväver så många olika vinklar, för att få till en bra dynamik. Och det krävs liksom att man har hela scenen klar i huvudet, så man kan täcka upp allt. Jörgen var grym! Jobbade som ett riktigt proffs. Gabriella var övergrym och körde på som en maskin. Trots hård diet. Jag var bäst på att flytta runt på ljuset och ta behind the scenes matreal. Bra team! Det är så vi rullar.

- Action

Vidare till Pancrase för lite brottnings scener och utomhus bilder. Tror att detta kommer bli helt maxat. Musiken och manuset är precis som vi vill ha det. Och jag ser fram verkligen emot att börja redigera materialet.

- Brottning

Fullspäckad dag drog vi direkt ut till Haninge på eftermiddagen. Angie skulle fightas och det fick man inte missa. Det blev en tuff match. Försökte plåta. Men det var svårt att göra samtidigt som vi skrek och hejjade. Angie var grym som alltid. Kom dock inte riktigt igång fören sista ronden, som hon dominerade totalt. Men det räckte inte ända fram. Still champ dock. Det var en bra fight.

Helt slut efter en superlång dag. Satt både jag och Gabbi och halv slumrade tillslut. Så vi gick innan mainevent. Hann se när vår vän Yaffet och JABB.SEs sponsrade fighter körde en TKO i sin proffsdebut. Det var superkul!

När jag knappt orkade hålla ögonen öppna längre. Så var det ett absolut faktum att vår vän och Jörgens skäggbroder Björn Rhodin var i stan. Och det fick ju inte missas. Så vi drog direkt från Brandbergen till Grand Escalier för middag nummer ett, drinkar och skratt. Sjukt trevligt ställe. Snyggt. Efter gick vi vidare till Nosh&Chow för middag nummer två. Bra ställe också helt klart. Snygg inredning och fusion mat. Sällskapet festade vidare och vi äldre åkte hem och sov. Det var verkligen en trevlig kväll.

Så mycket roligt som händer med Creative soul just nu. I veckan släpptes videon med Paine of Salvation som delvis spelades in i studion. Om ni vill kolla länken när studion förvandlades till bårhus.

- Paine of Salvation

Jag gillar ju att skriva. Det är ingen hemlis. Och i veckan fick jag möjligheten att göra ytterligare en intervju för fightermag.se. Träffade grymma tungviktsfightern Simon Ogolla. Aktuell inför helgens Rumble of the Kings gala. Ställde massa nyfikna frågor och skrev till mitt i natten. Igår fanns den uppe på nätet. Boom. Läs hela här nedan.

Creative soul hänger Simon Ogolla

Klart fin vecka och helg för min del. Älskar att känna mig produktiv. Göra grejjer och skapa saker. Denhär veckan fick jag göra allt. Fota, skriva, titta på boxning och umgås med människor jag älskar. Livet är helt okej just nu faktiskt. Känner mig lyckligt lottad.❤️

Dags för mig att sova mina vänner. Vi ses snart vettja!!

Kram

J