Roadtrip och boxnings gala.

Hej mina vänner,

Hoppas att ni haft en fin dag! Första advent idag. Klart mysigt! Snart jul. Började min förmiddag på Onechai med min champ Åsa-Helena. Riktigt bra pass denhär morgonen. Mycket nöta, öka snabbhet i händerna, hålla avslappning och stabiliteten. Så jäkla kul morgon.

Min bobo.

Händer så mycket kul just nu. Och nästa vecka kommer verkligen bli fullt upp. Känner mig sjukt kreativ. Vill bara skapa massa saker, fotografera och screentrycka. Vi har så sköna projekt på gång. Både stora och små. Har fortfarande knappt hajjat att vi skaffat ett eget företag. Om än mindre att studion äntligen blivit vår. Betalade den största räkningen jag fått i hela mitt liv i veckan. Med fjärilar i magen och leende på läpparna. Tack pappa för lånet. Depositionen betald och imorn får vi nycklarna i handen. Karma alltså. Jag måste gjort något bra den senaste tiden. För det kommer så mycket bra energi mitt håll. Tacksam för allt. 

Word.

I lördags var det äntligen dags. Packade ihop det skönaste gänget människor och drog till Västerås. Äntligen var det dags för Rockys match. Proffs debut. Stort. Vet inte hur många ronder vi sparrats de senaste månaderna. Tjugo, fyrtio, femtio ronder. Säkert fler. Jag vet hur mycket hon har slitit. Krigat, tränat och svettats. Var nog den mest nervösa där igår. Matchen var grym! Angie boxades med stil. Aldrig skakad, aldrig ens hotat. Så jäkla bra debut. Så fantastiskt att få vara där. 

And the winner is!!!

Det blev en snabbis fram och tillbaka. Bästaste Sanna, tjejerna och hundarna var hemma och hade tjejkväll. Hade röjt filmer och godis hela kvällen. Bakat och ätit tacos. Var helt lyriska trots att vi kom hem rätt sent. Tack Sanna för barnvakten.

Katterna på läktarnen.

Hade en jättefin vecka med tjejerna. Dom är så underbara! Jag är världens rikaste. Inte på pengar eller saker. Men på kärlek och på livet. Låter klyschigt. Men skulle aldrig kunna önska mig mer än det jag har. Det är helt perfekt som det är.

Shirin the ninja.

Liana har haft lite små tonårstendenser den senaste tiden. Haft obefogat dålig attityd. Varit klart arg och irriterad. Pluggar forum om pretonåringar. Och det verkar inte vara bara jag som undrar. Hur man ska hantera det? Bete sig. Välja sina strider, säger många. Inte ta saker personligt. För det är en övergående fas. En mamma stod mellan två val. Antingen slå ihjäl sin tonåring eller bara ignorera det. Tror hon valde det senare alternativet.

Mina tre.

Många saker kommer klart bli annorlunda nu med nya företaget. En till hyra att betala innebär klart ändrat tänk i ekonomin. Fler matlådor och mindre äta ute. Bättre ekonomiskt tänk och mindre slösa pengar på dethär och detdär. Känner mig laddad. Det kommer bli så bra!

Gömmer mig från regnet.

Ser fram emot morgonens träning. Söndagssparringen idag var grym. Hade flow och riktigt bra energi. Trots att sömnen var alltför kort. Älskar träningen just nu. Det är så kul, och jag känner mig stark. Längtar tills jag och Rocky kan börja sparras igen. 

Klart slut. 

Önskar er en riktigt grym vecka. Denhär asiaten ska slänga sig i soffan nu. Dethär var en riktigt fin helg! Vi ses snart mina vänner.

Kram

J