I back.

Hej mina vänner, 

Hoppas att alla har haft en super duper fin dag! Bara början av veckan. 
Första veckan tillbaka på jobbet efter nästan fem veckors ofrivillig semester. Nästa onsdag är det hej då med kryckorna. Kryssar dagarna som att det var veckan innan sommarlov. Tar det lite piano nu i början. Jobbar färre timmar än vanligt. Det är för jobbigt för mitt knä att stå åtta timmar rakt upp och ner. Kom hem idag och kände mig rätt mosig. Både i hjärnan och i knät. Har klart slappat till sig av all ledighet.

I back.

Det finns några saker som kan vara det bästa jag vet. Det första är att vakna på morgonen av att Jörgen klappar mig i ansiktet när jag sover. Så mysigt. Det andra är att komma hem efter jobbet och mötas av en underbar doft av mat i hela lägenheten. Ikväll fick jag helstekt lax, råris och grillade grönsaker med pumpakärnor. Alltså hans mat. Kan vara bästa på jorden. 

Yum!!!
Vi började morgonen på Onechai. Långt innan thaiboxnings gudarna vaknat. Boxning och säck. Skjutsade Jörgen till jobbet och sen tillbaka till klubben. Brände av ytterligare en kettlebell WOD av bara farten. Klart effektiv morgon. 

Efter träningen drog jag till min pappa. Eller till min pappas blommor. För själva pappan ligger i en solstol på Sri Lanka. Och jag är förste blomvakt. Pratade lite med blommorna och åt upp all hans choklad. Det var en fin fin morgon!

Hej hopp!

Igår hängde vi en sväng på favorit hörnet The Juice Corner. För er som inte varit där eller kanske har vägarna förbi Gullmarsplan snart. Det finns en anledning till att vi älskar att vara där. För den grymma maten, alla smarriga shakes och den fantastiska servicen. Den är världsklass!


Hade tjejerna i veckan och jag saknar dem redan. Vi hade det mysigt helt klart. Hängde mest. Lagade mat, kollade på Mello och åt en hel del godis. Chillade och hade det bra.


Kockarna.

Tjejerna växer så mycket. Man kan nästan se det ske. Och dom kommer hem varje dag med massor av ny kunskap, nya funderingar och fantastiskt mycket saker att berätta om. Indra som är den estetiska av de tre kom hem med tre imponerande fin teckningar från bilden. Blev stormförtjust, så vi köpte ramar och slängd upp dem på väggen. Så stolt över min lilla konstnär.


Så fina! (Lite dålig bild dock...)


Indra.❤️

Snart börjar True Detective. Den går på SVT just nu. Och jag har väntat hela veckan på nästa avsnitt. Har hela säsongen på datorn också. Men det finns en liten tjusning i att vänta på något också. Den enda serien jag följt eller ens sett. Men den ofrivilliga semestern har gett tillfälle att kolla lite. Och det finns några som jag helt klart skulle kunna fastna för. Och några som jag fått rekommenderade. Ser fram emot att se dem. Men först ska jag se klart denhär. 

Vi bombar varandra med emojis. Messenger kommer med nya hela tiden. Och den ena är fulare än den andra. Det är kul. Och man garvar varje gång det skickas en ny man inte sett förut. Humor. Det är viktigt. I en relation är det livsviktigt. 


Roliga göbbar.

Hoppas att ni alla har en fortsatt superfin vecka! Vi ses snart mina vänner!

Kram

J