Gräsänka 2.0

Hej mina vänner,

Hoppas att ni har det bäst och att veckan varit superfin hittills. Ligger i soffan med första utskriften av min vän Åsa-Helenas bok. Har fått äran att läsa igenom den och ge mina synpunkter. Känns spännande.

Veckan har passerat relativt smärtfritt än så länge. Hängt i butiken och tränat. Ingen nytt. Har känt mig sliten. Sådär så jag behöver tvinga mig ur sängen på morgonen. Vilket inte är vanligt, för jag är lite av en morgonmänniska. Maxar D-vitamin och Onnit Imune. Mina två bästa kostillskott. Den senare av de två är en riktig höjdare. Onnits produkter är helt rena, lite dyrare men så mycket bättre. Rekommenderas.

Jörgen åkte till Slovenien med Björn Rhodin och Kickboxningslandslaget imorse. Creative soul har fått i uppdrag att bli media ansvarig under EM. Ett superspännande jobb och en fin rad på vår meritlista. Denhär veckan kommer bli maxat häng med tjejerna. Frukost i sängen är standard när man är gräsänka. Jörgen tycker sådär om att sova bland smulor, medans jag absolut inte har några problem att äta all sorts mat i sängen. Jag och Sanna ska hänga och spåra med hundarna i helgen. Det ser jag fram emot.

Det blev en hel del träning i veckan trots att jag någonstans kände en stundande förkylning. Jag och mini har börjat ett nytt styrkeprogram. På tisdagar springer vi intervaller och fysar. Viktoria är utbildad PT och har skrivit ihop programmet som består av basövningar och lite explosiva övniningar. Så skön med variation till boxningen. När jag skadade mitt knä, så kunde jag inte sparka eller ens röra min ordentligt på flera veckor. Så för att inte börja klättra på väggarna, körde jag och Clara stenhårt med fys med fokus på överkropp. Det gav verkligen resultat. Då var jag så nöjd med min överkropp och mina armar. Kände mig stark och det var fint. Jag är fortfarande stark, men mina armar är smala. Vill har tillbaka lite form.

- God morgon

Jag är förvisso en morgonmänniska. Trots det är det mycket få saker som kan få mig att gå upp strax efter fem en lördagsmorgon. Speciellt när min säng håller fast mig. Åsa-Helenas träning är dock en av dem. Rocky o'clock kallar jag tiden. Ni vet. Den tiden då Rocky var ute och sprang i grå mjukis..

Trots att det för en sekund är jäkligt motigt. Så vet jag att det finns en till person som också är påväg. En person som jag vet kommer ge gärnet denhär morgonen. Som springer till passet trots den tidiga timmen. En person som är villig att ge hundra procent. Som vet att sparringen kommer bli tuff. Kanske än någongång tidigare men ändå står där. Redo att fightas som en riktig krigare. Det räcker som motivation att kliva ut sängen.

-

Sista bilderna visar de förhållandevis finaste och dyraste sakerna denhär veckan. Välförtjänt överpris frukost efter lördagens PT pass och en MacBook PRO Retina för många många tusenlappar. Båda helt klart värda varenda öre.

Dags att sova nu vänner. Ses snart!!

Kram

J