Rise and grind.

Halloj mina vänner,

Hoppas att ni haft den bästa dagen! Jag och Liana ligger i soffan och kollar på Dessertmästarna. Vi älskar det programmet och har spelat in hur många avsnitt som helst. Tivo alltså... Bästa ever. Nu kör vi Dessertmästar marathon och äter quinoa pannkakor med Agave sirap. Ganska mysigt! 

Min bebis.

Grym söndags sparring på klubben idag. Hårt pass. Riktigt brutalt faktiskt. Det kan mina ben intyga. Men det var sjukt rolig. Grym energi på Onechai denna morgon. Efter träningen tog jag och Liana en sväng på Söder. Åt sushi och smög förbi Stadsmissionen. Vi hittade en jättefin adventsljusstake och jag fyndade en grymt snygg klänning från Twist 'N Tango. Lyckades äntligen ta ett nytt foto till mitt körkort som jag tappade för typ fyra månader sen. Bästa att ta foto efter en söndagssparring. Lagom mosig i ansiket. Fint.

Hej kungen!

Försökte plåta lite idag efter passet. Blev några fina men ganska mycket skräp också. Lyckades iallafall fånga de två bästa tränarna som finns på bild. Kungar!

Bästa tränarna!❤️

Denhär veckan var lite upp och ner. I onsdags drabbades jag av en endags Ebola. Lätt illamående påväg till morgonpasset, slutade med att jag låg som en boll vid ringkanten. Spydde ut min själ och mina lungor. Kul. Tackar min kära pappa som kom och körde hem mig. Kräktes hela dagen. Åt Ben and Jerry och somnade. Vaknade frisk. Konstig dag.

Medicin.

I lördags var jag uppe med tuppen. Jag och den enda man som pallar med mig klockan sju på morgonen. Figge har grymt tålamod. Det är inget snack. Och jag värderar verkligen min tid på lördagarna högt. Vill prestera. Vara mitt bästa jag. Det är viktigt. Förra lördagen gick det inte speciellt bra för mig. Jag var så trött och hade sämst fokus. Hade verkligen bestämt mig för att skärpa mig i lördags. Ny inställning, nytt fokus. Blev grym träning. Tack Figge.❤️ 

Here we goooo..!!

Ser fram emot nästa vecka. Jörgen är sjuk och har förvandlats till en snörvlande eremit. Vill att han ska bli frisk, så vi kan göra massa roliga saker. Vi har en rolig fotosession planerad. Kan vara en av de bästa bonusarna med att vara tillsammans med en fotograf. Man kan förverkliga roliga idéer till foton. Bilden nedan såg jag på Instagram. Älskar porträttet, ljuset och känslan. Vill ha porträtt på mig själv i den stilen. Med några modifieringar. Så jäkla snyggt. Ska önska mig det i julklapp.

Love it!

I helgen drar vi till Södertälje och Superior Challange. Det kommer bli så roligt. I lördags kom Michel förbi butiken. JABB.SE sponsrar och det ska bli grymt kul att se honom köra på lördag. Önskar verkligen all lycka till!

Michel och smurfarna.

Saknar mina små prinsessor. Hade dem över helgen men lämnade dem idag och får tillbaka dem på onsdag. Dom är så fina. Och ibland känner jag mig verkligen som världens lyckligaste mamma. 

Prinsessan!

Dags att sova snart. Jag är verkligen trött. Benen kommer vara helt stekta imorgon. Jag känner det redan nu. Lårkakornas mamma alltså. Det kommer inte vara skönt. 


No makeup, no nothing. Sov gott!

Vi ses mina vänner. 

Sov gott och dröm sköna drömmar!

Kram

J