Zombie for life.

Hej mina vänner,

Hopas att ni alla mår toppen! Jag mår fint! Ledsen för tystnaden. I min statistik stod det att jag senast postade för två veckor sen. Knas. Måste glömt förra veckan.. eller? Ibland tror jag en Zombie intagit min hjärna...

Tog vilodag idag. Egentligen var planen att träna. Mötte upp Isam på gymmet imorse. Vi har ett projekt tillsammans med honom. Vi som i Creative Soul Media alltså. Så idag hade vi ett första möte. Det var riktigt lyckat och vi ser sjukt mycket fram emot att starta igång hela projektet. Kommer bli riktigt häftigt. Håll utkik. Efter mötet var planen att träna, men min hjärna var någon annanstans. Så det blev långdusch och hitta mojo igen.

Fick tillbaka tjejerna efter flera veckor borta. Vi delar upp sommarlovet på hälften. Så det blir nästan fyra veckor utan dem. Sista veckan är lite halv jobbig. Fast destå roligare när man sen får hem hela anktåget. Glädjen är total! Vi började återföreningen med att fira Lianas födelsedag. Tretton år. OMG... Pendlar mellan att inte kunna förstå det och att inte vilja förstå det. Vad hände med åren? Fast egentligen är det ganska roligt. Tacksam för allt. Tänk att jag får uppleva allt dethär fina! Se mina barn växa upp. Tänk att jag får vara så lyckligt lottad!

Creative soul är på framfart. Det händer så mycket kul och jag önskar ibland att det fanns två tre timmar ytterligare på dygnet. Försöker dock att utnyttja all tid som finns. Spendera dem på företaget och framförallt på fotograferingen. Efter vanliga jobbet och efter all träning. Ni hajjar. Ett par timmar till hade varit perfa..

Vi har ju inlett ett spännande samarbete tillsammans med vår vän och MMA fighter Gabriella Ringblom. Och mycket av tiden går åt till att hitta inspiration, bolla idéer och försöka maxa den kreativa hjärnhalvan. Vi körde en photoshoot förra veckan. Slutliga resultatet är under arbete. Här nedan är dock en liten sneakpeak..

"The time is now..." Det har verkligen varit min motivation under en lång tid nu. Vi styr våra egna liv och vi skriver vår egen historia. Min innehåller en hel del dåliga beslut, ett par stora misstag och en del små. Lite sårad självkänsla och ett och ett annat krossat hjärta. Trots det ångrar jag ingenting. Inte en sekund om jag ska vara ärlig. För misstagen man gjort har blivit en drivkraft till förändring. Till att bli en bättre människa. Varje dag försöka vara en lite bättre människa. Detta tror jag endast blir möjligt, när man väljer att acceptera sina misstag. När man slutar leva i förflutna och inte längre känner skuld till sig själv. Livet kan vara långt, medan en förändring tar bara en sekund. Tiden är nu.

Längtar efter att träna imorgon. Thaiboxning på morgonen och boxning med Coach Serhan på kvällen. Liten video nedan från förra veckans pass med Viktoria. Vi drillar dag ut och dag in. Slipar tekniken knivskarp.

-

Dags för mig att sova nu mina vänner. Hoppas att ni går en fortsatt superfin vecka! Ses snart vettja!

Kram

J