Njuta och le!

Hej mina vänner,

Påväg hem från jobbet. Puh..! Började snegla på klockan redan efter en halvtimme efter jag kommit imorse. Och ett tag trodde jag aldrig att denhär dagen skulle ta slut. Åker hem istället för till klubben ikväll. Har ont i mina fötter efter att ha stått upp konstant i åtta timmar. (Minus min lunch på 30 minuter, förstås.) Låg dock steget före mig själv och hade preppat en lång arbetsdag med stödstrumpor. För alla som inte vanligtvis använder det. Köp ett gäng. Det är mitt tips. Speciellt om man har ett jobb där man står mycket. Då är det guld. Jag gillar Apotekets. Dom funkar för mig. Finns många olika märken i varierade prisklasser. 

Vill hem, vill hem, vill hem...

Imorse var jag hos Ortopeden med mitt knä. Fortfarande ont efter två veckor känns sådär. Han drog, klämde och skruvade på benet. Sen gav han mig en tid till magnetröntgen. För säkerhets skull, sa han. Så vi kan utesluta att några ben är skadade. 

Ännu en gång lyfter jag på hatten för svensk sjukvård. Det är grym! På riktigt. Vare sig det handlat om att sy ihop huvudet (mitt i natten) efter match, fått armbågen avtjongad, vridit knät eller vad det nu kunnat vara. För att inte tala om de tre gånger jag har fött barn. All min kontakt med svensk sjukvård har varit så sjukt jäkla bra. Liksom besöket hos ortopeden idag. Det gjorde min dag.❤

Knotis.

Det finns några event som inte får missas i år. Det ena är legenden Mike Tyson "Undisputed truth" på Cirkus och det andra är Russell Brand. Också den på Cirkus. Jag vet inte vilken show jag ser fram emot mest. Kanske är det Russel Brand. För även om Mike Tyson är en stor legend. Så har Russell Brand en tanke om att "rädda världen.." Vill höra honom prata. Det ska bli intressant. Och för dem som inte känner till honom eller tvivlar på hans intelligens. Bör verkligen se denhär intervjun med honom. Han äger. Från början till slut.

http://youtu.be/BHDcOBgWZqc


April nöje!

Denhär dagen var riktigt bra. Efter Ortopeden fick jag som pricken övet i en spontan frukost med min man. Han hade röntgat sin handled vid Hötorget. Och vips fick jag en dejt. Klart nice.

Stockholms duvor har sammanträde.

En sak hade jag lovat mig själv denna vecka. Det var ett par nya löparskor. Hade sparat pengar. För ett par bra skor drar lätt iväg i pris. Det är värt i och för sig. Speciellt om man gillar löpning. Och inte bara som motion, utan mer för att tömma huvudet på tankar och stress. 

Jag älskar dom!

Ser fram emot helgen. Två dagar ledigt. (Jobbar i och för sig på lördag...) Jag ska försöka träna så mycket jag kan i helgen. Och kolla in bokrean som pågår.

Dags för mig att sova nu mina vänner. Vi ses snart!

Kram

J