Julafton deluxe.

Hej mina vänner,

Hur mår ni? Hoppas att alla haft den bästa julhelgen. Fått fina presenter och ätit god mat. Checkar av båda två. Haft den bästa julen på länge. Vi drog till Skauneland. Sju timmar puttrandes i bil. Mot jul och ledighet. Underbart.
Mot söder.

Har aldrig varit i Lund. Och det var nog två år sen jag var i Skåne senast. Jörgens föräldrar har ett helt fantastiskt fint hus. Mitt på landet med oändligt vacker utsikt och natur precis utanför dörren. Han har växt upp där. Bland träden och blåbärsbuskarna. Och jag förstår ännu mer hur han kan hamna i perioder då han verkligen saknar naturen. 

Vackert utanför fönstret.

Möttes av ett gäng med hundar när vi kom och i trädgården stod Tussen och hälsade oss välkomna. Tussen är familjen häst. Mycket söt lite fluffig krabat. 


Hjärtat och Kyra

Det är verkligen landet där dom bor. Så skönt och luften känns så ren. Inte förgiftad som här i stan. Hade lätt kunna stannat en vecka till. Utan problem. Vi kommer garanterat åka ner i sommar igen. Spendera en lite längre tid. Längtar redan.

Blommor i december.

Har en känsla av att huset och trädgården blir helt fantastisk under sommaren. Jörgens mamma är också kock och trädgårdslandet samt den fina örtträdgården anar att magi sker där under sommaren. Den milda vintern kunde dock locka fram kameran med en övervintrad ros och några japanska lyktor som överlevt kylan.

Julros.

Så fint att få spendera kvalitets tid med Jörgen. Vi hänger mycket annars också men i perioder går man om varandra. Sjukt glad och tacksam att jag får ha honom i mitt liv. Min dröm man och allt jag skulle kunna önska mig i samma person. Vackraste personen som gått på denhär planeten. Och jag blir påmind om hur lyckligt lottad jag är varje morgon när jag vaknar.


Allmine.

Första dagen på ledigheten däckade man ganska tidigt. Känns alltid som att det tar en stund innan man kan varva ner. Och när kroppen väl gör det, så somnar man. Inser hur mycket uppe i varv man förmodligen är hela tiden. Lägga mer tid (än vad jag gör) på meditation och avslappning. Nyårslöfte nummer ett. 


Havsfrun.

Två kockar i samma hus bäddade ju för en matorgie på julafton. Jörgens mamma är helt grym på att laga mat. Hade ordnat så många fina vegetariska alternativ till mig. Gjort gluten och sockerfritt julgodis samt bakat glutenfritt bröd. Så fint och omtänksamt. 

Min favvo. Grönkål.

Fin julgran, supermycket god mat och julklappar. Bästa sällskapet och skönt chillad stämning. Kommer inte ihåg när jag hade en så fin julafton senast. Det enda jag saknade var tjejerna. Pratade med dem och dom verkade haft det mysigt. Vi ska fira nyårsafton istället. Så får det bli i år. 

Liemannen klär granen.

Så skönt att komma hem och inse att man har hela helgen kvar att vara ledig på. Jag började lördagen på Onechai med Figge. Träningsvärken från Hades avgrund gjorde löp intervallerna imorse till en plågsam resa. Jumping sqvats for life. Tackar min syster Clara för passet igår och för stå kissandet närmsta dagarna.



#photosbyjorgen 

Vi flyttade massa saker i helgen. Från en lägenhet till en annan. Köpte massa ny fin inredning och fixade lägenheten till mysfaktor 2.0. Vi har pratat ett tag om att bo med varandra. I min lägenhet och förvandla Jörgens konstnärs lya till en ren fotostudio, slash tryckeri för mitt screenprint. Yay! Alla fotografer behöver en egen studio. Nu fanns möjligheten att ha det. Då är det bara att köra. Plus att vi verkligen vill bo med varandra så det känns som det enda alternativet. Så mysigt!

Lillasyster och storebror

Nu ska jag chilla lite sen är det dags för sängen. Laddar för en arbetsvecka nu i mellandagarna. Kan inte säga att det känns glatt när resten av världen verkar vara ledig. Ska försöka snegla lite på mellandaga rean i veckan. Inte för kläder. Don't need that. Mer för inredning och sånt. Min lägenhet har alltid varit rätt avskalad. Men när tjejerna klagade på att det ekade i vardagsrummet plus att Jörgen är mer för det mysiga och ombonade. Insåg till och med jag att lite blommor och ljusstakar inte skulle skada.


This is us.❤️

Vi ses snart mina vänner. Ha en grym vecka!

Kram

J