Kreativiteten flödar.

Hej mina vänner,

Ledsen för tystanaden. Haft mycket att göra som sjutton. Många saker på agendan, men egentligen inget tillräckligt spännande för att skriva om. 

Kom hem från söndagsparringen för en stund sen. Mötte upp Jörgen på söder och drog till Chutney. Maten där är magisk. Alltid riktigt bra. Efter det drog vi till Kina Li. Plockade upp lite nudlar till kvällens wok. Risnudlar har blivit lite av en favvo. Igår blåste Jörgen ihop den mest fantastiska nudelsalladen. Idag ska vi woka dem med grönsaker. Mums.

Nudelsallad à la Jörgen.

Dethär var en riktigt bra helg. Jobbade förvisso i lördags, men det var ganska lungt. Sen flydde vi regnet och drog till Fotografiska museet. Den stora utställningen där just nu är med Nick Brandt. 

Lejoness

Visste inte speciellt mycket om honom innan. Bara kollat upp lite på nätet och så. Vi kände bara att den utställningen inte fick missas. Fantastiska porträtt av afrikanska djur var det som verkligen höjde utställningen. Så vackra bilder.

Tre zebror.

Det är svårt att förstå att fotografen verkligen varit där. Så nära att han kunnat fånga djurens ansiktsuttryck. Sen har han garanterat haft stekiga objektiv, så han inte behövt sitta precis bredvid dem. Men ändå. Helt fantastiskt utställning. 

Here we go.

Fotoutställning var precis vad som behövdes för att trigga igång kreativiteten. Så efter middagen åkte blixtar, backdrop och kamera fram. Lite skön musik. Så var den spontana vardagsrums fotosession full igång. 

Modell. Moi.

Det blev en hel del porträtt och kroppslandskap. Jörgen har så många häftiga idéer. Och jag är så tacksam att få vara en del av den sjukt kreativa utvecklingen. Det finns storslagna planer.

Fjäril.

Ser fram emot att se bilderna efter redigeringen. För den som vill kolla Jörgens hemsida eller har förfrågningar om jobb. Kika in på ➡️www.photographerjorgen.com


Hej svejs.

Länge sen vi hade en så soft kväll tillsammans. Lördagar har blivit min vilodag från träning. Så hela dagen var så avslappnat skön. Tacksam för allt.

This is us.

En vecka kvar tills jag får tjejerna igen. Då har dom varit borta i tre veckor i sträck. Börjar kännas lite i magen. Man börjar sakna lite för mycket. 

Förra träningsveckan var verkligen fin. Det blev bra med thaiboxning och en stadig tio ronders med min favorit Paquiao. Känner mig glad. Sjukt taggad för nästa vecka. Som det ser ut nu som kommer jag fightas på templet i Augusti. Så all fokus riktas nu mot att komma inrikting bra form. Är på god väg.


Min favorit lilla syster efter träningen.

Har ont i hela kroppen efter dagens sparring. Alla jag körde med var sjukt fokuserade idag. Och det var tungt för den som satt uppe halva natten och kolla de på UFCn. Fick verkligen kämpa för att inte bli tjongad alltför mycket. Sjukt kul var det iallafall. Grym energi i grottan. Som en eld. Jag gillar det. Dags att ta tag i denhär kvällen vänner. Vi ses!

Kram

J