I'm back.

Hej mina vänner,

Ledsen för den tystnaden. Det var livet som susade förbi. Vi åkte till Skåne en sväng. Kollade på GLORY i Köpenhamn. Hejja de fram alla grymma svenska fighters. Kramade om Jörgens familj. Åkte hem igen. 

Hej Dannmark.

Fick en låsning i bröstryggen av allt bilkörande. Fick fick ryggen knäck att bästa Lisa Anderback. Mådde bra igen. Tränade, jobbade järnet och utnyttjade varenda sekund av veckan till fullo. Så det blev ingen blogg på två veckor. Men nu är jag tillbaka igen. Hoppas att ni mår bäst.


Omg.

Vi tog en roadtrip. Ner till Skåneland och våren. Pannkaks buffé i bilen och Taylor Swift medley med tillhörande allsång från tjejerna. 

Asians on the road.

Jörgens familj bor i ett stort hus i skogen. Med tre hundar och en liten häst i trädgården. Indra hittade hundarna. Hon är verkligen djurens vän. Det är som att dom dras till henne. Tror det är hennes lugna aura som gör det. Hon blir en av dem.

Djurens vän.

På kvällen tog vi tåget över till Köpenhamn. Laddad var jag som sett fram emot att åka över bron för första gången. Det var coolt. 

Framme.

Såg verkligen fram emot att åka till Köpenhamn. Även om det bara var en snabbis. Inte bara för att jag älskar dendär staden, som på något sätt känns så mycket mer kontinental än Stockholm. Det var fint att åka dit med Jörgen. Mycket för att han under en period jobbade där som kock. Så han kan staden innan och utan

Soligt!

Innan GLORY tog vi en sväng på stan. Åt shawarma i solen. Inte jag såklart. Jag åt falafel. Kanske den godaste jag ätit i hela mitt liv. Och då har det slunkit ner en och en annan kan jag lova. Sen spottade vi Nicolas Dalby med en skön blåklocka från UFC fighten helgen innan. Därefter begav vi oss till arenan. Grym gala. Bra matcher. Alla svenskar vann. Det var kul. Personligen var jag mest glad över att få hänga en kväll med Angelique, som också hade glidit ner till Danmark för dagen.

Main event. Nicky Holzken.

Vi ska försöka åka tillbaka i sommar igen. Vill ta med tjejerna. Det ska styras upp. 

Hej då Köpenhamn. Ses snart.

Igår var det gala igen. Fast denhär gången på Hovet. Boxnings gala arrangerad av Team Sauerland. Bara stora svenska namn på kortet. Ett titelförsvar och ett main event som jag verkligen såg fram emot. 

Rocky.

Vi var dock där för Angelique som gick förmatch på galan. Grym match gjorde hon. Boxades så fint. Motståndaren hade ingenting på henne. Enligt mig och många andra vann hon med hundra noll. Domarna tyckte något annat och dömde vinsten till motståndare. I vår lilla hejarklack på läktaren rådde total för förvirring där ett tag. Hur kan man köra över någon i fyra ronder och fortfarande förlora..? Årets bortdömning, som ett sent aprilskämt. 

Fotoshoot.

Creative soul körde en liten photoshoot innan matchen. För att ladda upp med lite snygga bilder inför kommande promotion arbete. 

Förhandsgranska.

Det blev en fin kväll på Hovet. Matcherna höll riktigt hög kvalité. Fast inte lika hög som mina vänner som var där med mig. Det var grymt kul att få hänga med alla fina människor utanför träningslokalen.

Love you my asian sister.❤️

På dagen var det fighter på Onechai. Vi har tränat hårt en period jag och Viktoria. Verkligen försökt att täppa igen varandras luckor. Hon är en riktig krigare. Det vet jag. Trots det var jag sjukt nervös igår. Inte för att hon skulle göra illa sig. Mer för att jag verkligen ville att allt det bra hon kan skulle få komma ut. Och det gjorde det. Plus en hel massa näsblod. Sjukt stolt över henne. Älskar min mini syster.

Bästa mini.

Laddar för en ny skön träningsvecka. Avslutade denhär med söndagssparring. För mig gick det superbra. Skönt flow, bra energi. Ser fram emot nästa vecka.


Happy.

Saknar tjejerna jättemycket. Tur har jag så kommer dom nästa vecka. Liana skickade en bild på henne alldeles nyss. På henne och världen sötaste bebis med solblekt hår och Danmarks landslags kläder i fotboll. Tiden går fort. Glad för varje sekund. Älskar verkligen mitt liv.


Sötast på planeten.

Dags att kliva ur sängen och fixa någon mat tror jag. Duscha och fortsätta njuta av denhär söndagen.

Vi ses snart mina vänner.

Kram

J