X-Mas i förorten.

Hej mina vänner,

Hoppas att ni mår superbra, och att ni överlevt julen med bravur. Firat med nära och kära. Med värme och kärlek. Sitter och kollar igenom lite gamla bilder vi tog för länge sen. Övade lite redigering. Inte min starka sida direkt. Fixade dock några bilder som jag blev helt okej nöjd med. Skön känsla på dem. Mjuk.

Photo by: Creative soul

Vi tog det fantastiskt lungt i jul. Jörgen som längtat efter julen sedan juni, stod vid spisen halva julaftons förmiddag. Fixade sillar, jansons frestelse, potatisgratäng, lax osv. Bara en mästerkock svänger ihop en julmiddag på en förmiddag. Så jäkla grym kille!  

Voilà!

Hade inte köpt en julklapp dagen innan julafton. Tog ett race i sista minuten. Fick en hel eftermiddag för mig själv att bara få plöja butiker. Det var så uppskattat. Hittade allt jag ville och kände mig sjukt nöjd med min skörd när jag kom hem. Säga vad man vill men jag älskar att ge presenter.

Det var bestämt sedan tidigare att vi skulle ha en riktig gran i år. Även om Jörgen garvade åt mig. När jag sa att säljaren huggit granen i sin trädgård dagen innan. Så lät det fint iallafall och granen var sjukt fin. 

Juliga tjejer pyntar Herr Gran.

Så lyxigt att få varit lediga i fyra dagar. Julhandeln i butiken, jobb med Creative soul och stress över att inte hinna med allt man velat tog mycket på krafterna innan jul. Har aldrig spontan sovit så mycket i mitt liv tidigare. Lagt mig en stund på soffan och vaknat tre timmar senare. 

Full fokus på julpynt.

Fick några riktigt fina julklappar i år. Måste varit dundersnäll. För jag vet inte riktigt om jag förtjänat allt det fina. Vi fick Morbergs kokbok och bio av JABB.SE. Jag älskar ju hans kokböcker, så blev nog gladast av alla.

Hurra!!!

Mina föräldrar gav mig pengar. Det tackar jag så mycket för. Ska köpa något fint till studion. Kanske ett skrivbord eller en ny blixt. Det börjar bli så fint där nu. Och jag ler inombords varje gång jag kommer ner dit. Fick en resa till Barcelona av Jörgen. Min älskade stad. Carrer del pintor fortuny är adressen till Restaurang Luzia. Barcelonas mysigaste ställe. Magisk mat och grym service. Längtar så mycket.

Hos Luzia.

En "Vegvisir" är en gammal isländsk symbol. Och traditionen säger att den kommer hjälpa bäraren att hitta vägen genom stormen. Kanske blir det min kompass genom livet. En fin tatuering blir det iallafall. Tack hjärtat.❤️

Finaste presenterna.

Den finaste julklappen har ändå varit vår studio. Att ha hundra procent kreativ frihet. Kunna göra vad man vill, skapa vad man vill är drömmen. Nu har vi fått möjligheten att förverkliga den och det betyder så extremt mycket för mig. Och med rädsla för att upprepa mig. Känner mig så sjukt tacksam över möjligheten som givits.

Två smurfar och en studio.
 
Fick upp "Krigarsjäl" på JABB.SEs webbshop. Kändes stort. Overkligt att se den där på sidan. Stolt.

Stort. #jabbse

Hittade några porträtt som Jörgen tagit på mig. Alla människor borde få möjligheten att ta fina självporträtt. Selfie är ju inne nu.. Haha. Men det är ju skräp om man jämför med studiofoto. 

Vi har bara en kropp, ett ansikte och en möjlighet att minnas hur vi en gång såg ut. Tycker det är grymt att kunna bevara det minnet.

Well hello.

Det kändes av på sparringen idag att man suttit stilla mycket de senaste dagarna. Ätit lite för mycket godis också kanske. Gick ändå bra idag. Mirakel. Efter passet blev det några extra ronder med min champ Åsa-Helena. Repetera lite av det vi körde på PT passet igår. Checka av saker och ting lite. Det blev några ronder sparring och teknik. Roligt som sjutton!

Vi samlar ronder. 

Skönt gäng som söndagsparrades. Tough love.

Onechai muaythai. 

Dags att hoppa i säng mina vänner. Vi ses snart vettja!!

Kram

J