Kärlek 2.0

Hej mina vänner,

Hoppas att alla haft den bästa söndagen. Jag mår bra. Trött som en potatis. Borde kanske sova. Men det är så tråkigt. För då är dagen helt plötsligt över. Så när man vaknar igen, så är det måndag igen. Ny tid, ny strid. Och i helgen kommer rymdskeppet UFC till Stockholm. Ska bli roligt! Vi har events i butiken under dagen. Dips tävling och gratis mat. Kom och häng. Efter det är det middag och kolla på galan. 

It's on.

Hade gjort vad som helst för att kunna ligga kvar i sängen imorn. Gå upp. Göra frukost och gå och lägga mig igen. Äta frukost i sängen, googla internet och fantisera om nya foto utrustning som jag skulle vilja ha. Skulle kunna vara den perfekta morgonen. Okej.. Nu zoonade jag ut. Förlåt. Imorn blir det träning och jobb. All day, every day. Inget nytt under solen. Vi ska i och för sig köpa ett nytt objektiv imorn. Vi som i jag och Jörgen. När andra köper ny soffa liksom. Ett nytt fast 85mm/1,8 objektiv. Jag är sjukt med förväntansfull. 


Word.

En hel del roliga galor att se fram emot framöver. UFC nu i helgen, IRFA den 21 November och Superior Challange 29 November. Vår kära vän Mohammed ska gå titelmatch på IRFA. Det ska bli sjukt roligt. Vi kommer sitta på första parkett garanterat. Jörgen ska plåta på IRFA. Följa Mohammed för JABB.SEs räkning. Det tycker jag är kul. Skilldra fighting från den andra sidan. 

Momo och thai/mma fightern Sanja i butiken.

Jobbade i lördags sen blev jag bjuden på en dejt. Lyckos mig. Jörgen hade fått biljetter till Jonas Gardells nya show på Maximteatern. Så vi drog dit på kvällen. Klart kul att gå ut faktiskt. Jonas Gardell var grym. Hysterisk och lite lagom provokativ som vanligt. Mycket musik och gay prat. Klart fin kväll. Sen åt vi falafel. Inget nytt där heller.  


Gardell.

Vi bara fotografera hela tiden. Fota och träna thaiboxning. Sakerna som ger mig mest energi just nu. Det fina sommarljuset börjar försvinna nu. Byter form till det lite dovare höst ljuset. Jag älskar det. Väntar otåligt på att alla träd ska explodera i höstfärgerna. Då kommer jag gå loss. Det är garanterat. Har blivit lite modigare också. Vågat fråga folk om jag får fota dem. Och hundar, och fåglar. De flesta blir glada. Känner sig smickrade.

Mås kungen.

De bästa bilder blir då folk känner sig avslappnade. När dom inte längre uppmärksammar att dom blir fotade. Har en lurig plan. Plåta så mycket att människor inte längre tänker på att jag gör det. Då kommer jag få riktigt fina bilder. Och med mitt nya objektiv på det. Halleluja.

Onechai familjen.

Jag ljög tidigare. Förlåt. Om detdär med fotografering och träning. För den största energi källan är ändå han. Dendär mannen som aldrig är mer än en centimeter ovanför marken. Den mest ödmjuka och jordnära person jag träffat. Som får mig att skratta, så jag viker mig dubbel. Som jag får vara mig själv med. Han jag får ha i mitt liv. Vid min sida. Vakna och somna med. Har testat många variationer helt klart. Ifrågasatt kärlek och relationer. Testat och försökt. Gråtit lite. Och försökt igen. Kanske är det inte så svårt ändå. För det är nog bara att bestämma sig. För vem man vi dela sitt liv med. Sen skicka all sin energi åt det hållet. 

All mine.

Nu är det dags att sova. Vi ses snart mina vänner. Sov så gott!

Kram

J