Tjuvar och banditer.

God natt mina vänner,

Hoppas att alla haft en super duper fin dag. En liten sväng på bloggen innan natten fångar mig. Kom hem efter jobbet och däckade som att någon släckt lampan. Vaknade och insåg att jag missat att äta middag. Jörgen skulle slitit sitt hår över att jag ännu en kväll åt riskakor till middag. Inte bra. Jag vet. Men tröttheten var helt överväldigande. 

Morgonpass. Svett.nu

Kännt mig lite sliten efter helgen. Vaknade sex på lördagen. Mötte upp Figge vid sju för morgonträning. Drillar, mits, sparring innan tuppen vaknat. Det blev ett riktigt grymt pass. Vidare till jobbet. Löningshelg och ensam i butiken. Ni hajjar. Det var bara att kavla upp armarna. Dog lite där på eftermiddagen. Mötte Jörgen efter jobbet. Blev bjuden på indisk mat och kvalitetshäng. Han vet hur man får mig glad efter en lång och slitig dag. Grym mat på Bollywood som alltid. Blev en riktigt nice kväll.

Ouuuii..!

Träningen går bra nu. Motivationen är verkligen tillbaka och jag längtar tills nästa pass. Kan inte riktigt säga när det vände, men det har vänt. Kanske var det i samband med att jag börjat må lite bättre. Plötsligt blev thaiboxning roligt igen. Och ingen kunde vara mer glad än jag för det. 

Early session.

Söndagar betyder sparring på Onechai. Lätt vecka innebär mer teknik än hårdhet. Sparringen gick okej. Fast inte riktigt så bra som jag önskat. Övade inte tillräckligt på det jag skulle, fick inte riktigt ut det jag ville. Nästa gång. 

❤️

Jörgen kom och hämtade mig efter träningen. Fotografering, umgänge och natur stod på schemat. Han har ett jätte behov av naturen och saknar det mycket. Jag är ingen natur människa direkt, men jag kan verkligen förstå honom. Inga bilar, inga människor, ingenting förutom frisk luft och träd. Man mår bra. Vi tog med oss kamerorna såklart. Han fotade naturen. Jag fotade lite allt möjligt. Han är en grym fotograf. Det är inget snack. Försöker få honom att lära mig allt han kan. Om slutartider, ljus och vad som blir fint. Allt. Det var en skön eftermiddag. 

Min bästa.

Stängde butiken ikväll. Vid sex kommer det in en kille. Hälsar på honom sen inget mer. Han plockar bland olika varor och jag fortsätter jobba. Christian kommer ut i butiken. Reflekterar lite bara för att brukar mest vara på kontoret om det inte är mycket folk i butiken. Han gör vell något, tänkte jag. Inget mer. Kille går fortfarande omkring. Jag fortsätter jobba och Christian går ut på kontoret igen. Tre sekunder senare kommer han utspringandes i butiken och skriker. Vänder mig mot dörren. Och där står killen. Med en stor protein burk i handen. Påväg ut genom dörren. Äckliga tjuvar. 

Christian sa att han märkte på en gång att det var något skumt med honom. Därför kom han ut. Kände mig dum som inte hajjat. Även om snattare är ganska ofarliga. (Killen sprang från butiken utan att blinka.) Känner man ändå lite obehag. Vi hade påhälsning första året jag jobbade på jabb. Någon hade glömt låsa lager dörren och jag var ensam i butiken en kväll. På övervakningskameran kunde man se en man öppna dörren och smyga in. På filmen ser man hur han kollade vart jag var, innan han plockade med sig vår kamera ut. Det var lite obehagligt. Det verkar gå en våg nu med butiksstölder. Tjuvar alltså. Skräp. 

Längtar till helgen. På torsdag kommer Jörgens mamma och syster som ska stanna några dagar. Det ska bli roligt. Hoppas på fint väder så man kan vara ute. 

My god.

Dags att sova nu guys. Så trött. Vi ses snart. Sov så gott!!

Kram

J