Morsdag i stan.

Hej mina vänner,

Hoppas att dagen varit dunderfin. Ligger i sängen och kollar på Braveheart. Fantastisk histora, grymma skådisar och underbart soundtrack. Allt. Den filmen har banne mig allt. Fast den är lång. Det är mitt problem. Somnar alltid. "Du tycker ju alla filmer är långa", säger Jörgen. Du ska typ kolla på Pomperipossa.. 

Nära naturen by Creativesoulmedia 

Hållt en del pass på klubben när Peter och Sandra varit på VM. Det är alltid diskussion om vilken musik som ska spelas. Varför får inte jag alltid bestämma. Det undrar jag. Ingen diskussion om man tar den som har bra musiksmak. Haha.. Skoja bara. Älskar dock när man sätter på någon låt och det genast blir gemensam allsång. Hur kan man inte älska musik liksom?

Hej solen!

Jobbade i lördags. Inventering av butiken är typ årets längsta dag. Men det gick bra. Smidigt. Vi var många i år. Så det gick fort. Till hösten kommer det ske stora förändringar i butiken, eller för företaget. Vi ska separera webbshopen från butiken. Kommer bli superbra. Förändringar är kul. Speciellt när det blir till det bättre. 

Work mode at JABB.SE

Jag och Åsa Helena fortsätter att nöta fotarbete. Att kunna hålla fokus så tidigt på en lördagsmorgon är bara det en konst. Men min champ är grym. Krigar och det ger framgång. Blir bättre och bättre för varje pass. Då blir man glad. Känner sig nöjd. Går med ett fjantigt leende från klubben. 

Bästa champ.

Hänger med mina systrar nästan varje dag. Saknar dem när vi inte ses. Tränade en hel del i veckan. Thaiboxning, fys, boxning och intervaller. Prickade av allt på schemat. Avslutade denhär söndagen med ett tidigt boxningspass med bästa Serhan. Vilade en timme. Sen kom resten av Onechai för söndagssparring. Gick förvånansvärt bra trots att jag vi sprang på stan halva natten. Men det var det värt. Sprida kärlek. Det är värt allt.

Systrar.

Sanna skriver för en Instagram sida som heter "Det är insidan som räknas". En öppen dagbok nätet. Ett fönster för föredetta missbrukare att få prata fritt. Dela med sig av sin historia, sina tankar och sinnesstämning. Historierna liksom personerna bakom varierar stort bland inläggen. Och det är svårt att inte bli berörd. Följ på Instagram och Facebook. --> @detärinsidansomräknas



Idag är Morsdag. En dag att hedra alla mammor på jorden. Vart ni än befinner er. Mange heter mannen bakom "Insidan". Det var han som stod för initiativet. Trycka upp tusen stycken stora röda hjärtan och klä hela Malmskillnadsgatan med dem. Gatan är mytomspunnen. Smutsig i mångas ögon på grund av prostitutionen som pågått där så länge jag kan minnas. Igår strålade Malmskillnadsgatan i rött. Kärlek så långt man kunde se. Det var en magisk kväll. Tacksam att jag fick vara med och dela den. 



Lite ledsen för att jag inte kunnat hänga så mycket med tjejerna i veckan som jag velat. Inventeringen tog hela dagen. Upp tidigt på morgonen och sent hemma. Om två veckor blir det mini semester. Håller ut fram tills dess med allt jag har. Behöver vara ledig. Har kört på länge nu, utan någon som helst vila. Längtar till Skåne. Snart, snart, snart.,,

Skönaste lilla familjen.

Är förvånad att jag inte kraschat efter denhär klart fartfyllda helgen. Hann med att storhandla ikväll också och tvätta. Städa lägenheten. Spreja med massa goda rengöringsmedel. Så nu luktar hela lägenheten sommaräng. "Dethär är din favorit avdelning på hela Willy's" säger Jörgen. Samtidigt som jag står med näsa i olika sköljmedselsflaskor. 

Pizza lördag i förorten.

Ser fram emot denhär veckan. Imorgon blir det träning. Och vad jag tror superfint väder. Har så mycket positiv energi i mig just nu. Njuter. Vi ses snart.

Kram

J